reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Koriander - a ja wczoraj patrzac na ksiezyc myslalam ze to dzisiaj w nocy pelnia byla:-D jutro mowisz?

no to zobaczymy czy to prawda ze w czasie pelni sie rodzi najwiecej dzieci;-)

jak Ty sie czujesz?

twardo zaciskam nogi, dzis wieczorem przyjezdza mama więc niech sie dzieje wola Boża :-D Jutro biore sie za grabienie liści bo chyba z 1,5metra nawiało nam do ogrodu :szok: Mamy juz w koncu 38 tydz więc dlugo to juz nie potrwa

edit doczytalam twojego posta a co do dzieci to u mnie podobnie, Lila wlasnie pomalowała cały stól na niebiesko :-)

Ostatnia edycja:
Tilichna noo ja bym nawet powiedziała, że te skakanie mi pomogło na ból... Jej Twój wypadek brzmi groźnie...najważniejsze, że dobrze się skończyło! A co do porodu to boisz się pewnie dlatego, że wiesz, co Cię czeka...A fajne imię Eli- Mari
Koriander no to jak mama przyjezdża, to możesz rodzić :):):) Faaajnieeee!

Tiluchna ja to dopiero mam stracha przed porodem i wole o nim na razie nie myslec jak to bedzie bo co porod to gorsze wspomnienia mam, choc niby szybsze ale jakos wiecej z nich pamietam ja to pocieszam sie tym ze jak zobacze maluszka wszystko minie . Mi dzis babcie pozabieraly dzieciaki zostal mi tylko maluszek w domciu ale cos marudny bo rodzenstwa brak

malutka80 no no, sny masz strasznie kolorowe;-) ja też czasem mam takie dziwne sny, ale ostatnio ich nie pamiętam po przebudzeniu, może to i lepiej..:tak:

Koralikowa i bardzo dobrze, grunt to pozytywne nastawienie:tak:

tiluchna łoooo matko, czyli dziś maluchy robią za małych terrorystów...ale to tak jest, raz lepiej, raz gorzej;-) nie denerwuj się Kochana, będzie ok:tak:

koriander obym ja dziś nie była podatna na pełnię, bo gości mam i nie wiem, jak długo posiedzą, a nie chcę zacząć rodzić przy nich:-D

Ag - KrK 89 no i widzisz, po stresie:tak:

Ja po zakupach, zrobiłam sałatkę, uprzątnęłam otoczenie i zaraz biorę prysznic :-) źle się czułam dziś, myślałam, ze mnie bierze na poród, ale wszystko przeszło...ehhh...chyba już tak będzie teraz;-)

Miłego weekendu dziewczynki:-)

tiluchna mój koń zasługuje na miano świętego, jest właściwie bezproblemowa w jeździe na ujeżdżalni, gorzej z wyjazdami w teren bo lubi sobie bryknąć ;-). Zaczęłam jeździć jak miałam 13 lat, jeżdżę rekreacyjnie, choć kilka razy zdarzyło nam się wystartować w towarzyskich zawodach w ujeżdżeniu, albo hubertusach. Reda 12 stycznia będzie obchodziła 20 urodziny, ale pary w tyłku ma więcej niż niejeden młodzik ;-)

Mamuśki polecam ten artykuł http://dzieci.pl/gid,16161310,img,16161363,kat,1033563,title,Ciazowe-niespodzianki,galeria.html

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:)
No tiluchna te strzały po żebrach właśnie nie bolą...ale chrupią bardzo śmiesznie:) Ja myślę, że ile kobieta razy by nie rodziła to strach zawsze będzie obecny, a co dopiero przy takiej masie maluszka:)
Koriander ty nie żartuj nawet z tą pełnią:) Choć z drugiej strony wózek stoi śliczniusi, łóżeczko też jest więc czemu nie:)
awunia jaka sałatka?? ja mam ochotę na zwykła jarzynową i udko do tego:)

Ja poczytuję bb ...szorowałam kabinę prysznicowa i się zmachałam...na szmacie teraz jedzie mężuś:)
Miłego wieczorku!!!

Dziewczyny, jak się okazuje to i ja już powinnam zaciskać nogi, bo podobno za 2-3 tygodnie urodzę! Nie spodziewałam się tego, ale niech już będzie:p Mam już skróconą szyjkę i rozwarcie zewnętrzne na opuszek:p
Wczoraj wróciłam po tygodniowym pobycie 'sanatoryjnym' w szpitalu. Wymęczyli mnie okrutnie. Kurde, spałam po 5h dziennie, ciągle budzili- jestem wykończona jak nie wiem co. Moje przepływy nie są nadal idealne, ale mam kontrolować wszystko u swojego lekarza i badać ciśnienie. Możliwe, że wszystko skończy się cięciem. Do tego naoglądałam się i nasłuchałam historii różnej maści, laski rodziły i się darły jak opętane:) a cesarkowe sale pooperacyjne były wiecznie pełne...

Myślałam, że jak wrócę to już ktoś z Was będzie po, ale 3macie się jak widzę:-D

reklama
a ja mialam impreze urodzinowa niespodzianke:-D:-D maz ladnie trzymal tajemnice za zebami hehe
bardzo fajnie sie zrelaksowalam ze znajomymi, najadlam ciacha i nawet pol kieliszka winka wypilam:zawstydzona/y:;-)

dzieci sie wybawily i jestem tak zmeczona ze ledwo na oczy patrze:-D

Do góry