reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Ja byłam na kawce u sąsiadki.Wróćiłam i zrobiłam frytki z paluszkami rybnymi.
Czekam na męża na być do 21.00 w domku:happy2:
Kurka wodna dziewczyny skurcze mam nadal ale takie jakie były rano takie same są sąsiadka się śmiała że ur 16listopada w jej ur i bedzie opijała maluszka z moim męzem:sorry2:
Maż miał być cały tydzień w domu a okazało się że jednak w niedziele jedzie z powrotem wsumie dobrze bo z tego miesiąca wypłata idzie na święta ale z drugiej str nie cieszy mnie to zbytnio miałam nadzieje że bedzie w domu i mnie bedzie odwiedzał w szpitalu:dry:

Cześć babki :-),

U nas też zimno jak w psiarni...Wyszłam na spacer z córcią i psem, na placyk, ale szybko nas wywiało. Brrr. Jakiś taki przenikliwy ten chłód.

Nie mogę się zebrać do poskładania kołyski i ogarnięcia tematu maluchowego ostatecznie, wszystko jeszcze rozgrzebane czeka na zlitowanie...Potrzebuję kopa się zdaje...:-p

awunia to pewnie się spełniona porządkami czujesz, ja zawsze przeżywam katarsis jak sobie porządnie ogarnę. Wczoraj niby coś porobiłam, ale to kropla w morzu potrzeb naszego mieszkania. Nie mam siły już na większe akcje, niestety.

Baśka 16 mój małż też ma urodziny, ładna data. Śmieliśmy się, że może będzie miał prezent, ale u nas się nie zanosi. Synusiowi tak samo jak córci dobrze u mamusi ewidentnie:-D

vici chyba nikt mi dzisiaj nie popsuje...hee..dzieki za przepis,zrobie se na pewno,a ile mam gotowac??
i pierwsze moje pranko schnie..jak to cudnie wyglada,takie malutkie hee...
aaa i gratuluje 37tc....

mamuska nom,,caly tydzien bede walcyzla z tymi ciuszkami,hee,.,wiec humor bede miala...

agkrk no o 4 sniadanie to o 9 obiad??:-D

polcia to sie ciesz ze nic nie bvoli....

awunia za jutro &&&&&&&&& na ktora masz???

domi ciebie ten wibrator ciagnie do lozka heeee:zawstydzona/y::-D

aia a czas leci,,,masz kopaaa na zaped baty heee

baska no lipa ze maz jedzie,ale potem bedzie z wami na pewno:)

Ja popralam,,prankos chnie maluszkowe,poukladalam wieksze gdzie indziej,mniejsze tu na wierzch...
Mila wpasc siostra P do mnie,ale cos sie nie odzywa...w dupie mam...
Humor mam dobry,,ide dalej skladac...

MamUśKaaa88 a no troszeczkę;-)

Domi 85 mówisz, ze Cię spanko chwyta? ;-) oj, mam nadzieję, ze i ja się wyśpię jeszcze przed wielkim dniem:-)

Baśka_28 ja to bym tam na sąsiadkę uważała, jakby tak z moim mężem chciała opijać coś:-D;-)

-Aia- oj tak, żebyś wiedziała, że czuję się wspaniale:tak: jeszcze jakbym okna umyła, to już w ogóle bym się czuła spełniona w tej kwestii:tak: a zimno faktycznie niemiłe:no:

Koralikowa na 8 rano, mam nadzieję, ze się dowiem, czy mi bliżej czy dalej do porodu;-) a cieszę się, że taki masz dobry humorek, oby tak dalej:tak:

Ostatnia edycja:
Aia łap kopa i ode mnie :p Zostałaś skopana, więc kołyskę już trzeba złożyć :):):)
Koralikowa cieszę się, że humor ciągle dopisuje :) pranie, składanie i prasowanie i czas leci momentalnie :)
Ooo przyszła mi piłka dziś ;D trochę poskakałam hehe Może poszukam jakiś ćwiczeń delikatnym, choć to można tak pod koniec ciąży zaczynać, jak się wcześniej nie ćwiczyło ? :)
Lecę się oagrnąć, bo znajomi mają wpaść zaraz :)

Koralikowa no będzie ale za 10dni czyli ok.28go przyjedzie na weekend a tak na dłużej to na świeta pewnie nie chce brać urlopu na dłuzej specjalnie bo do końca grudnia ma umowe i boi się ze mu nie przedłuża a jak mu przedluzą to od stycznia bierze ze tacierzyńskie sobie.
awunia spokojna głowa jej mąż bedzie z nimi bo też bym tak sam na sam im nie pozwolila pić sobie :sorry2:
Tulichna współczuję skurczy ja dawno nie miałam ale dziś mnie mecza takie lekkie od rana ale nic konkretnego oby do poniedziałku potem niech sie dzieje co chce:happy2:

reklama
Witam się i ja wieczorem :-) ja dzis mam jakiegoś powera dopiero do domu wróciłam:tak:;-) eM w pracy więc mogę chodzić :-D mówi, że mnie podziwia, że mam tyle siły na chodzenie, załatwianie, spotykanie ja mu tłumaczę, że później nie będę miała kiedy :-p a powiem Wam, że myślałam, że jak będę w ciągłym ruchu to szybciej urodzę a tu cisza :dry:;-)
Koralikowa eMa wykorzystałam i zrobił śniadanie do łóżka jak szykował się do pracy:-)
tiluchna to i ja skorzystam z ćwiczeń co Mamuśce przesłałaś ;-) co prawda pamiętam ze szkoły rodzenia jakieś ale może coś więcej będzie :tak: odnośnie czopa mam pytanie on każdej odchodzi czy to nie reguła?? Bo na szkole rodzenia mówili, że to zwiastun porodu ale czy każdej to się tyczy?? Kurcze mi 3 tyg do terminu zostały a oznak porodu ani widu ani słychu :-p trzymaj się dzielnie! Niech nie boli już!

Do góry