reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

A ja przespałam pół dnia jakby nie przyszła sasiadka to bym do teraz spała ale przyszła sprawdzić czy zyję no i potem poszłam do niej na kawkę posiedziałyśmy i kazała mi sobie poszukać jakiejś fajnej fryzurki aby se zrobić bo coś chce zmienić więc jej mówię ze potem poszukam jej coś fajnego.Idę do wanny.Ja skurczy nie mam ale mam straszny ból miednicy siedzieć nawet nie umię

reklama
Koralikowa podcięłam i pocieniowałam :)
vici no chyba aż zrobię fasolkę któregoś dnia... Jutro namoczę to na piątek zrobię
AgKrK dobre i mandarynki... ;D a jaką masz kochaną teściową :):):)
Baśka i śpij Kochana korzystaj póki możesz :)

Basiu - juz w poniedzialek cc?? wow!!! ale zlecialo:-D:-D super
no u ciebie skurcze raczej nie powinny byc wskazane
teraz spokojnie sie wyleguj do tego poniedzialku:tak:

Ag-KrK - ale masz fajna tesciowa!!;-) ja tez sie wstrzymuje z kupnem butow teraz:tak: choc mam juz upatrzone jedne..

Vici - ahh gdybym mogla taz przez swiatlowod przesisnac sie:-D

Koralikowa - witaj :-D anooo... w przyszlym tyg sie zacznie na dobre:-D

(p.s. nie obrazilabym sie sama w przyszlym tyg rozpakowac w sumie w piatek 22.11 zaczne 40 tydz :szok:)

zgadzam sie ze pilka jest super, ja tez wykonuje cwiczenia:tak:

Mamuska no spanie to mnie od paru dni tak rozbiera że szok.
Tiluchna skurczy nie mam tylko straszliwy ból miednicy no a co do poniedziałku to nie wiem czy zrobia mi cc czy będę musiała posiedzieć i poczekac w szpitalu na nie kilka dni:confused2:

Idę do wanny...

zaczyna sie gorący okres coraz blizej ... nie tylko święta :)
VICI chyba Cię pamiętam z marcowych mamusiek 2006 a moze cos mi sie miesza???

No mebelki wywiezione komoda i regalik złozone w sobote szafa....juz powoli zaczyna wygladać:tak:
Ide zaraz pod prysznic i sie polozyc bo brzuszek pobolewa:baffled:

awunia oj staram sie staram ale chec by wszystko juz bylo gotowe popedza mnie do pracy...ale sie trzymam mała dokazuje:happy:

To jak ta pilka taka swieta to moze i ja zainwesuje moj kregosłup to masakra:wściekła/y:

A mnie zaczyna boleć gardło :-( Wszyscy u mnie w domu chorzy, to i mnie zarazili:wściekła/y: A już miałam nadzieję, że nie będę chora do końca ciąży:-( Walnęłam sobie kurację czosnkiem, malinami i wit. C i uciekam spać:-)

polcia88 odpoczywaj, oby ból przeszedł:tak:

Dobrej nocy :-)

Hej widze fasolka zrobila furore heheh :rofl2: ja ty´lko sosik moge wyjdac bo fasoli i grochu nie lubie...jedynie szparagowa czy groszek zielony ale suche straczkowe sa bleeeeee
KasiulaQ na marcowkach nie ale w kwietniowkach tak :yes: Choc moze bylam na chwile ale raczej nie pamietam.Na bb trafilam jak mlody mial niecale 5 miesiecy i chyba odrazu kwietniowki atakowalam ;-)
tiluchna ja tez bym sie nie obrazila jak by bylo wczesniej jak 25 choc przy cc lepiej aby organizm byl spokojny.Ale mam chec na malego skorpiona :laugh2:
Baska ja tez cos ostatnio w dzien spie :eek: No i ciekawe co ci tam w szpitalu powiedza...
awunia zdrowka dla wszystkich zycze
Polcia jak tam??
tiluchna 40tc :szok:

Witam Kochane.Ale pospałam:-)
Nie wiem czy przez weeeknd będe na BB bo mąż w nocy przyjezdza i jak mi zajmnie lapka to raczej sie do dorwę do niego.Potem jeszcze zakupy i tak zleci weeknd.W poniedziałek dam znać jak już bede na oddziale co powiedzieli i kiedy cc mi zrobia:sorry:
Także trzymajcie kciuki aby szybko sie zdecydowali na te cc.
Narazie uciekam potem jeszcze napiszę...

PS.odkąd wstałam skurcze mnie troszkę męczą:eek:

reklama
Awunia o nieee, nie choruj! :) Mam nadzieję, że dzisiaj się lepiej czujesz!
Tluchna 40 tc - szok... W sumie to już zaczyna Ci się 39... ale leci...
Basia noo odzywaj się koniecznie! Ciekawe, co tam Ci powiedzą w pn...
Ja zjadłam poranne musli, do tego kawka i podczytuję Was :) Dziś c.d. sprzątania szafek kuchennych, po południu mają znajomi wpaść, a juttro rano się zbiore i na krew pojadę chyba, bo w śr mam wizytę :)

Do góry