cosiek no właśnie ta moja dentystka jest chirurgiem przy tym, więc będzie musiała się zastanowić, co z tym zrobić... A co do kanałowego - ja nigdy nie miałam, a przeraża mnie sama nazwa heh W ogóle przeraża mnie wszystko, co związane jest z dentystą! Jej i brawo dla Pawełka - chciałabym być taka odważna na fotelu dentystycznym hehe
Tiluchna nic szałowego
zwykłe podcięcie z pocieniowaniem
ale i tak grzywkę po swojemu muszę hehe zgadzam się z Tobą, co do wymuszania i mam nadzieję, że wbec swojego dziecka będę potrafiła być konsekwentna
grunt to nie świrować
Magda miałaś rację, fajnafryzjerka
Dzięki! a w ogóle co u Ciebie? Wszystko ok? Dawno nie pisałaś?
smutnamama ja rzadko chodzę, bo często nie lubię efaektów hehe ale uwielbiam jak ktoś mi się "bawi" włosami
lucere a to pewnie efekty fajne...My właśnie nie chodzimy na tego typu filmy, bo żadne z nas nie lubi
a co do filmów, to ogląała któraś "chce się żyć?" Bo ja się wybieram, ale coś dotrzeć nie mogę
Aia, Polcia na pewno świetnie dacie sobie radę!
oreganoo no cześć Kochana, oj tak oby nudno było już do końca, choć u Ciebie koniec już niebawem
Jak ja zazdroszczę tym , które już mają 37 skończony ;D;D;D
Oregano Wspomniałaś o pasie i mi się przypomniało - zamówiłam wczoraj piłkę do ćwiczeń ;D;D;D może jeszcze w ciąży trochę poskaczę, a nawet jak nie to po porodzie planuję :-)
Ja na obiadek mam zupę pomidorowa i zrobię naleśniki ! Dzisiaj chyba wezmę się za sprzątanie szafek kuchennych w środku ;D taki ambitny plan, oby coś z niego wyszło