reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Tiluchna może Ellie jeszcze poczeka;-)
mamuśka88 M jest po nocnej zmianie więc dziś i jutro wolne ma;-) niech gotuje, ja się obijam:-D
Aia mam nadzieję, że mnie puści ale "liczyłam" na to, że mnie złapie bo w domu już wszyscy mają albo katar albo kaszel więc mam szpital..:crazy:
mamaktosia w takim razie nie wiem co to ból krzyżowy oby mnie ominął :tak:

reklama
mamuśka, Magda - dołączam do grona "nie chce mi sie dziś nic..."...

tiluchna, Baśka, smutnamama - trzymajcie sie w dwupaku jeszcze troszke choć :) byle do tego 38tyg..

Rano byłam na pobraniu krwi bo jutro wizyta u gina, obiad mąż dziś robi, w domu względny porządek.. choć i tak mam mase rzeczy do zrobienia i ogarniecia maluszkowych ubranek. Pranie wstawione. Może jak będzie ciepło pograbie troche liście..
I miałam dziś sen że urodziłam malutkiego chłopczyka i był grzeczniutki (w drodze dziewczynka :)). I od dwóch dni mam jakies takie boleści brzuchowe, w ogole w ciagu tygodnia tak mi brzuch urósł, że sama się dziwie.

Tiluchna trzymamy kciuki i czekamy na wieści od Ciebie Kochana!
AgKrK obijaj się obijaj, musimy korzystać póki możemy ;)
lucere ja też mam ost ciągle jakieś sny o tym, że rodzę, albo ktoś rodzi i ja poró odbieram heh

Tiluchna no co Ty daj znać co tam kochana..trzymaj się!!!

No i witam Was.
U mnie wszytsko ok:-) Mały 2300g waży dziś po wizycie popołudniowej może wyjdę do domu ale muszę czekać na decyzję ordynatora,płeć potwierdzona na 100% więc Tomasz zostaje Tomaszem:happy:
A w nocy sniło mi się że ur dziewczynkę o 15;08 ale data mi się nie sniła:laugh2: Więc na usg pytam dr co widac a on mi pokazał i chłopak jak się patrzy hehe.

Kochane trzymacie się potem jeszcze napisze czy wychodzę...;**

Mamuśka jak tutaj nie zostanę to rodzić będe w swoim szpitalu i w środę się dwoiem kiedy cc będzie a jakbym miała tutaj byc to chyba tak nawet niewiem bo taka szybka wizyta byla poranna i tylko czekalam na te usg

Witam dziewczęta:)
Czytam i widzę, że na szczęście wszystkie nadal w dwupaku:) oby tak dalej!!
Tiluchna trzymaj się
mamaktosia, AgKrK ja nigdy bóli pleców nawet przy @ nie miałam wiec nie potrafię sobie tego wyobrazić i na szczęśćie będe rodzić z zzo.....zawsze to mniejszy ból:)
lucere mnie takie "prorocze sny" na szczęści nie dościgają, ale widzę, że zaczynam panikować pod tym względem, że mała się za mało rusza...i że cos może się stać!!!paranoja....
Basia fajnie że mały Tomaszek ma już ładną wagę..te 2300 to wydaje mi się da ci zielone światło do domku..bo 2,5 kg do porodu osiągnie na pewno...

Ja leżakuję, zjadłam śniadanko, umyłam podłogę bo naśsmiecone było jak nie wiem...
Czuję się dobrze, skurczy brak..i już czekam na czwartek, na wizytę przedporodową w klinice w której będę rodzić, wizyta u gina-usg-anestezjolog, jeżeli zdecyduję się na ewentualne cc to poznam dokładną datę.

reklama
Witam sie i ja ,poczytalam tylko obierznie ponad 20 stron :szok: a niby kilka dni mnie nie bylo.Maz mnie namowil na wyjazd do Pl i w czwartek z rana wybylismy a wczoraj na wieczor wrocilismy.Mlody w domu wlasnie lego meczy ;-)
Inne wateczki nadrobilam bo bylo mniej :-D
Baska super wiesci
tiluchna nie ma jak z gorki :yes:magiczne 36 za toba teraz jeszcze magiczne 38 oby minelo :tak:
pozdrawiam i milego dnia zycze

Do góry