reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Witaminko wiem, staram się myśleć pozytywnie, ale ciągle mam gdzieś w głowie, że nie wolno mi się cieszyć dopóki się nie upewnię:confused: Ja straciłam drugą ciążę, z pierwszej mam córkę, obecna to moja trzecia.
Byłam na becie, może jeszcze dziś późnym wieczorem będzie.

Jagódko - napisałabym żebyś się nie stresowała na zapas, ale jutro sama robię drugą betę (zobaczymy czy przyrasta) i też ciągle o tym myślę. Ale nie denerwuj się, staraj się uspokoić, zająć się czymś co lubisz robić :) Ja właśnie staram się robić to samo (w końcu słucham swoich własnych rad hehe). Stresuje mnie też samo pobieranie krwi - będzie to robiła teściowa, a ja za tym po prostu nie przepadam...
Acha! Już wcześniej miałam to napisać! Twój podpis przed suwaczkiem mnie bardzo rozczulił, ech te intensywniejsze wzruszenia w ciąży ;)
Pamiętaj - będzie dobrze!

Coś jest w tych wzruszeniach. Ja cały dzisiejszy dzień bez nastoju, mąż coś mi powiedział, a ja odwróciłam się na drugi bok i mi łezki poleciały i tak przykro mi się zrobiło. Zupełnie bez powodu...:tak:

mb89 coś jest z tym nastrojem ja się rozpłakałam jak mój starszak dzisiaj nie dostał się do przedszkola... muszę napisać odwołanie.. :(

reklama
Do góry