reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Tigi oj to mi ochota nie przeszła do tej pory ;) ograniczam się sama z siebie ;)
Polcia jak? Udało się zasnąć ? ;)
vici zrób foto i wrzuć ;) a kurz na ciemnych meblach widać okropnie... Ja mam w salone venge i jest tragedia, a kuchnię mam dolne venge, a na górze beż w połysku. Bałam się, że połyslk będzie trudny w utrzymaniu czystości, a jest super w porównaniu to venge ;/;/;/ Do Małego zdecydowaliśmy się na białe ;D
lucere noo podejrzewam, że mógł mieć jakieś problemy ze zdrowiem przed biegiem... Poza tym do takiego biegu też się trzeba przygotować. Gdybym to ja miała biec (nie biorę już nawet pod uwagę mojego aktualnego stanu) bym nie podołała...
Baśka mi pewnie też przejdzie, bo teraz ograniczyłam, po porodzie też trzeba będzie ;/ :) Jak skurcze? Ustały?
Ja po pysznym, zdrowym śniadanku ;) Zjedzone musli z gruszką, marchewką i jogurtem naturalnym ;D Popijam kawkę i zabieram się za sprzątanie ;)

Z deka niemrawie witam się i ja ....

wstałam dziś z bólem brzucha i leciutkim plamieniem , zresztą chyba po raz 15 w tej ciąży , ale o 17 mam usg i wizytę , ale założę się że nic nowego się nie dowiem ...
A z dobrych wiadomości to moja szwagierka robiła rano test ;-) i będzie dzidziuś !!!! Ma 5 dni do @ ale nie wytrzymała . Nikt jeszcze nie wie , nawet szwagier , oczywiście się znowu zbeczałam ...

Miłego dnia dziewczynki !

Cześć dziewczyny,
Melduję się po weekendzie u teściów:tak:. Pogoda dopisała, było super słonecznie, więc trochę żeśmy sobie tej złotej jesieni połapali. Mam nadzieję, że po tym paskudnym wrześniu październik nas rozpieści:tak:

Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić tych kilku dni. Nie ma kiedy zwyczajnie z Bąblem małym u nogi;-)
Postaram się być na bieżąco, to i tak wyzwanie:-D
Córcia właśnie szaleje po przebudzeniu w łóżeczku, kupa jej absolutnie nie przeszkadza:-D
Muszę ją zwinąć i ruszamy na spacer, wyszło słońce!

mamaktosia super, rośniecie w siłę! Ja nie mogę się doczekać, aż szwagierka uraczy mnie taką informacją:-D

Miłego dnia :*

Mamuśka właśnie trzeba będzie ograniczyć kawkę po porodzie.Moja znajoma która ur w lipcu musiała całkowicie zrezygnować z kawy i herbaty bo mała była nie spokojna i nie chciała spać więc teraz jest tylko na wodzie niegazowanej i herbatkach pobudzających laktację.
Mamaktosia powodzenia na usg i gratulacje że ciocią będziesz:happy2:
Aia tak jak pogoda ładna to trzeba korzystać bo za niedługo zima a wtedy to będzie przewalone :baffled:

Ja właśnie na obiad robię sobie fasolkę szparagową z ziemniaczkami a Kamilowi ziemniaki z udkiem pieczonym:sorry2:

I ja się witam poniedziałkowo:) ale naprodukowałyście jak nigdy przez weekend:)

mamaktosia gratulacje ciociu!!!

Współczuje wam wszystkim tej bezsenności. Ja oprócz tego, że budzę się na sikanie w nocy:) i wiadomo ciągnie mnie brzuch to nie cierpię na bezsenność...a raczej śpię jak zabita. Do 9-10 spokonie:)

Trzeba pomyśleć o jakimś obiadku:)

Aia witaj po weekendzie ;););) U nas weekend też był ładny. Piękne słonko świeciło, a w niedzielę to nawet cieplutko było ;)
Baśka noo pewnie będzie trzeba się na inkę przerzucić ;)
mamaktosia to super wiadomość ;)
mb ja dziś też przed 10 się obudziłam ;) Ostatnio (odpukać) bardzo dobrze śpię ;)

A ja a propos bezsenności...Tak się cieszyłam, że mnie problem nie dotyczy i jestem tak zaganiana w dzień, że nie ma szans, żebym nie padła na twarz wieczorem, zasnęła snem kamiennym i przespała spokojnie noc do rana (jeśli córcia łaskawa...). A tu niespodzianka:baffled: Kilka nocy już miałam naprawdę złych. Przewalałam się z boku na bok, o spaniu mowy nie było. Masakra. Kochane bezsenne, współczuję tym bardziej:no:

Wyszłyśmy na placyk, słonko na kilka minut wyszło, całkiem miło na zewnątrz. Jej, żeby się nie skonociło szybko, mam dość wygwizduchu, a cała dłuuuuga zima przede mną;-)Trzeba się naładować.

reklama
A ja nadal "zdycham".. obiad zjedzony, 3 pranie kończy się, połowa książki przeczytana nie jest źle :-D Ja już nawet nie wspominam o złym spaniu Aia bo bym nudna była :-p ale liczę na to, że nadejdą jeszcze dni przed rozwiązaniem, że się porządnie wyśpię:tak:
mamaktosia gratulacje dla szwagierki!!;-) ja też z utęsknieniem czekam aż ktoś mi oznajmi z bliższych osób, że jest w stanie błogosławionym, bo mi samej nudno jest .. ;-)

Do góry