reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Koralikowa witaj w klubie bolących gardeł:-( ja już chyba z szóstą herbatę piję na rozgrzanie:-( ale przynajmniej nos nie zatkany:tak:

mamaktosia fajny prezencik Ci mąż chciał sprawić:-) no czosnek to nie najlepszy afrodyzjak, a szwagier to już w ogóle:-D;-)

Co do cyców, to mój mąż też zachwycony, ale już niedługo;-)

reklama
ja już na nóżkach, spać mi się nie chce.. nie lubie tak. Mały też mnie narazie nie rozpieszcza nie rusza mi sie za bardzo, mam nadzieje ze rozkreci sie w ciagu dnia. Dzisiaj na obiadek jakas zupke upichce bo na nic innego nie mam ochoty, a teraz Dopijam jogurcik i uciekam sobie zrobic cieplutka kapiel :-)

Miłego dnia ;-)

Witam się i ja;-) dziś o dziwo wstałam o 7(!!) sukces:-) właśnie wcinam zakupione przez męża kokardki serowe i popijam herbatką, zrobię jakąś zupkę i zbieram się na ploty do sąsiadki:-D miłego dnia wszystkim!

Mamuśka ja chodzę do "Tati Mami",jeśli jesteś z Legionowa, to 360zł. Super zajęcia prowadzą! Zastanawiałam się, czy przypadkiem nie chodzimy razem :)

halo dzien dobry.

ja dzis mialam pobudke o 6.30 - moja Lena wpadla mi do lozka i koniecznie chciala dyskutowac o zyciu...ehh no to zaprowadzialm ja o 7.30 do przedszkola i siedze i pije kawke ;))

zaraz sie musze brac za jakis obiad !

mama ktosia jaaa !! mam to samo, moj maz chce mi kupic upatrzone w ccc buty, widzi jak sie mecze chodzac w balerinkach na takie zimno..ale ja to jestem oszczedna..i wydaje mi sie ze przykro byloby patrzec na nie stojace w szafie...no ale wlasciwie jak w styczniu opuchlizna zejdzie to tez bedzie mozna do polowy lutego w nich pochodzic!!:) musze to przemyslec..

Witam się i ja chata pusta to mogę trochę poklikać .
Ja dziś zupki nie robię , bo młody zje w przedszkolu , a duży dobrze wygląda :-p zrobię surówkę , filety z kuraka i ziemniaczki , to sprawdzony zestaw wszyscy zjadają i chcą więcej , mam też w planie opiekane fileciki w occie zrobić .

A zaraz dzwonię do taty wyciągnąć go na zakupki , bo jest jeszcze na L4 a od poniedziaLku idzie do pracy , ale nie na długo , bo za 2 mc znowu będą go męczyć .

Życzę wam miłego dnia , bo pogoda nie nastraja pozytywnie :rofl2:

Aneczka - właśnie planuję wyciągnąć tatę na kiermasz obuwia i kupić takie za 30 -50 zł , choć uwielbiam lasockiego , nosimy go wszyscy , ale poczekam aż przecenią , bo też mi szkoda , wole coś dzieciakom kupić .Ale trzeba przyznać że są praktycznie niezniszczalne i bardzo wygodne .... ale cenę mają kosmiczną :szok:

wiesz co mamaktosia/? podrzucilas mi niezly pomysl. zmykam zrobic filety z kurczaka (w sosie smietanowym dzis..) i na osiedle na sklepy obuwnicze..mamy tu wlasnie jakies byle jakie tanie buty..moze akurat cos znajde?! ;))

witam sie i ja:-D

moj mlody mial wczoraj 'wypadeczek' w przedszkolu, zwymiotowal kielbaska:sorry:
przyjechalam po niego - podejrzenie wirusa zoladka
a ten na trampolinie skakal ponad godzine, zero goraczki, zero bolu brzucha, pozadny obiad i kolacje, noc przespal jak zwykle cala, dzisiaj normalnie rano..
a mam zakaz 48h przyprowadzania go:szok: czyli i dzisiaj i jutro:confused2:
nie rozumiem bo szkola ma policy 24h ..
ok. gdyby to byl wirus to sama bym go w domu zatrzymala ale jezeli cos mu stanelo na zoladku to po cholere 48h (oczywiscie place normalnie!!! wrrrr)

ja wczoraj sie napalilam i o 21 stalam i robilam... pierogi ruskie:-p wyszlo mi ok 50, ale koncowka to juz ledwo ledwo mi szla bo walkowac bylo ciezko:zawstydzona/y:

ja buty nosze te co zwykle, ani mi sie noga nie zmienila ani nie spuchla, adidasy albo pol-kozaki do kostki:tak:

za to dzisiaj wstalam i mam czerwone pomiedzy palcami dloni i swedzi:eek: moze uczulenie od nowego detergentu:confused:

jade zaraz odwiezc starsza do szkoly, pozniej pogadam z dyrektora a propo tych 48h, jakies zakupy, sprzatanie, no i wymyslec cos dla synka:sorry: i dzien zleci..

udanego dnia kobietki!!

reklama
Witam z rana :)
Dziękuję dziewczyny za porady obiadowe ale już wczoraj na forum nie wchodziłam a na obiad były schabowe. Po wizycie u lekarza średnio. Dzisiaj będę robić wniosek o zwrot Vat poremontowy więc cały dzień przy kompie podejrzewam.
Pauletta - dzięki ale bezmięsne obiady z moim M nie wchodzą w grę absolutnie byłby foch do kolacji:-D ale ten przepis na kurczaka z pieczarkami mogłabyś wrzucić na kulinarny bo lubimy i kurę i pieczarki a makarony to już szczególnie.
mamaktosia - carbonara brzmi bardzo smacznie i z opisu wnioskuję, że byłoby szybkie wrzuć też proszę na kulinarny. Najlepszego z okazji rocznicy!
tiluchna - a mój mały właśnie zaczyna w brzuchu wariować jak się robi naprawdę spokojnie i ja planuję zasnąć to wtedy idą takie kopniaki a tak jak mu stukamy, pukamy, mówimy to nic a nic nie chce się odezwać:-)
koralikowa - no średnio, potwierdził cukrzycę (nie wiem na co liczyłam!), muszę zgłosić się do dietetyka po glukometr, i dzidziuś już wystartował z wagą przez wszystkie badania do tej pory był idealnie jak na swój tydzień albo ciut mniejszy a teraz już prawie 2 tygodnie większy.
angelika, Agkrk - ja dzisiaj też zupka a jak mi się będzie chciało to zrobię na drugie tą carbonarę tylko znając moje zdolności kulinarne to pewnie jajecznica na boczku wyjdzie :zawstydzona/y:
Aneczka - ja też muszę kupić buty i też jestem oszczędna i mi szkoda tym bardziej, że ja na płaskim nie za bardzo lubię a teraz sobie przecież korków nie zafunduję.
tiluchna - bez sensu jak by miał wirus i wymiotował w przedszkolu to już by dawno wszystkich pozarażał a przecież logiczne też że jak by się źle czuł to byś go do przedszkola nie dała, dziwny zakaz bo nic nie daję.

Do góry