reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mamaktosia carbonara wyszła pyszna, dodałam jesze trochę pieczarek :)
No ja właśnie przez ten miesiąc od tamtej do juttrzejszej wizyty u ginka przytyłam 4 kg ;/ Jestem już 12 na plusie i boję się, że się nie zamknę w 20 :p
Jak tam rocznica?
tiluchna mój też tak mówi jak płaczę,że jestem gruba to twierdzi "wcale nie. Jesteś w ciąży" i jeszcze mi wkręca, że to prawie jak komplement i że tzn że ładnie wyglądam:p
Koralikowa mojemu najbardziej podobają się piersi ;D bo mi na samym początku już bardzo urosły :) (a przed miałam raczej drobniutkie :) )

A na deser zrobiłam rafaello (ciasto ) wyszło pyszne;D;D;D (a potem się dziwię, że przytyłam :p )

reklama
Ale mi smak zrobiłyście wpisami ah! A my z mężem dziś w KFC się stołowaliśmy, zdrowa żywność nie ma co:-p Ale nie było nas cały dzień to sobie wybaczam:D za to jutro robię zupkę bo jak nigdy zup nie lubiłam to teraz w ciąży mogłabym non stop je jeść;-). Odnośnie obrączki tez nie noszę, trochę się "łyso" bez niej czuję, ale paluchy mi puchną okropnie... Rafaello ciasto mniem, mniam! Robię tez podobne do niego z adwokatek tez jest rewelacyjne:-)
mamaktosia gratulacje 7 rocznicy ślubu! Ładny kawałek czasu, ciekawe co mąż wymyśli:rofl2:

heheh jak czytam o chlopach och jacy oni kochani i jak pocieszaja...a by ich tak :cool: Moj tez jak wiekszosc najbardziej zachwycony piersiami no ale do czasu bo po porodzie juz ich nie tknie :rofl2: przy Victorze tez ich sie bal jak karmilam :-D:-D A z tym co mowi to uwaza bardzo bo kiedys jak palnal to dlugo cierpial!
Co do wagi ja tez przekroczylam 80 i to juz nawet 85!

Hej laseczki :)
Co do rocznicy to było twórczo :cool2: supermarket i restauracja , a potem szybka wizyta w biedronce :-p małżon chciał mi butki z lasockiego kupić , ale nie mogłam się zdecydować :sorry: boję się że wydam 300 zł a nogi mi spuchną i butki postoją do stycznia ...:eek:

Aga - 7 po ślubie , a prawie 15 w związku , a mam 29 lat :)
Mamuśka - cieszę się , ja robię na boczusiu robionym przez rodziców , mama robi , tata wędzi ... mniam ! Mój też lubi cyce , ale po porodzie tak jak pisze vici będzie się ich bał , tzn tryskającego mleczka :-D
Koralikowa - dzięki , ale było mało romantycznie i wcale nie sekslwnie , nażarliśmy się jak wieprze i śmierdzi nam czosnkowym dipem z paszczy :szok: więc całowanie odpada :-D

A do tego siedzi u nas od godziny szwagier bo otwiera firmę i m tłumaczy mu jak się za to zabrać i piszą wnioski o dotację , więc pewnie do północy zejdzie bo jutro musi papiery oddać , młody walczy na PS 3 w batmana a ja leże i szperam na tablicy ... więc raczej nie wymarzony scenariusz , ale no cóż odbijemy sobie w weekend :)
Dobranoc

mamaktosia wszystkiego naj naj i kolejnych cudnych lat :tak: Normalnie jak czytam o was to jak bym na siebie patrzyla :-D moze nieco dluzszy staz ale ja nieco starsza jestem :-D Czyli zaczynalas z mezusiem w tym samym wieku co ja majac 14 lat :rofl2: i moj mezus tez sie boi mleczka a nie samych piersi hehehhe

mamaktosia nom hee czosnek malo romantyczny..ale patrz jaki prezent maz chcial ci sprawic....

moj juz z pracy wraca..ciekawe ile grosza zarobi,bo to dorywcza jak narazie..

mamuska ja zapewne tez juz 12...

ag mi tez narobily smaka tym cichem,ale ja jutro w pracy 2h pierwsze luz...wiec robie zkolezanka gofry i kawe:)))

a wogole gardlo mi siada..u nas panuje angina-oby nic mi si enie przypaletało...tfu tfu

vici ja mam juz 72kg....ech a chcialam tylko do 75 przywalic,a tu na 80 bedzie dobrze jak sie skonczyyy:cool:

reklama
mamaktosia, vici no tak, po porodzie zajmie je ten mniejszy facet ;)
mamaktosia to Wy piękny wynik razem macie, naprawdę.
Magda nie chodzę, szczerze to tu nawet się nie interesowałam. A gdzie jest? Płatna pewnie? Ja pytałam na inflanckiej, bo tam prowadzę ciążę i chcę rodzić, ale potrzebny jest warszawski meldunek ;/ Ty chodzisz gdzies?
Koralikowa to jak i Ty 12 to chyba nie jest z nami tak źle ?:) Bo my patrzę łeb w łeb idziemy :)

Do góry