reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mamaktosia codziennie komuś weny na obiad dostarczasz :) Udanych zakupków życzę :)
Magda dzięki, zaraz sobi popatrzę na ich str ;) A dużo zajęć już miałaś?
Ag Krk nooo to cieszę się, że pospałaś ;) Miłych ploteczek :)
Tiluchna no to dobrze, ze to żaden wirus.Wprowadzili pewnie taką zasadę, bo dużo rodziców przyprowadza chore dzieci, ale zastanawia mnie dlaczego np. nie możesz Go przyprowadzić dzisiaj tyle, że z zaświadczeniem lekarskim?
Ja po porannej kawce i śniadanku! Bardzo dobrze mi się spało dziś ;)

reklama
Hej laseczki. Sorry ze sie nie ofzywam ale rozlozylo mnie totalnie...wszystko boli kaszel okropny az pluca mnie bola. Wytransportowalam juz 2 noc do pokoju goscinnego zeby mala nie zachorowala bo juz js cos chwyta...mam nadzieje ze do pt cos bedzie lepiej bo wracam do de i nie wyobrazam sb tyle km jechac w takim stanie.....
Zycze milego dnia :*

Witam i ja :-) U nas sloneczko wiec piore i piore...a pozniej prasowac musze bo zarosne tym prasowaniem :szok: Obiad z wczoraj wiec przynajmniej tu luzik :-) Zaprowadzilam mlodego do szkoly i zakupki male zrobilam a rano bylo 4 °
tiluchna bez sensu z tym zakazem na 48 godz kazdemu moze cos stanac na zoladku...
Aneczka udanego szukania butow
ewa kiepsko z ta cukrzyca mam nadzieje,ze nie bedzie bardzo klopotliwe

dziekuje za wsparcie - no wiadomo, ze chorego dziecka nie wysle:eek: juz przechodzilismy pare razy wirusy i wiem czym to pachnie
maja szczescie, ze nie pracuje bo bym w ogole cholery dostala..
zostac w domu 48h ze zdrowym dzieckkiem:eek:

a najgorsze to to ze poczatek przedszkola i moj mlody w glowie sobie poustawia, ze

brzuszek boli - 2 dni bez przedszkola :/ pieknie:confused2: serio pojde i to przedyskutuje...

Vici - 4 stopnie??? brrrrr... czyli co? lato baj baj:-(

Polcia - biedactwo!! :( mam nadzieje, ze szybko przejdzie

Mamuska - wiesz.. wole juz go w domu zostawic 24h niz ciagac po lekarzach gdzie faktycznie zchorowani czekaja i jeszcze mi cos przywlecze stamtad:sorry:

mi tam nie problem zostac z nim w domu - tylko bezpodstawnosc tego mnie zalamuje i fakt ze za to place - i to grube pieniadze:confused2:

Mamuśka - dzięki , ale tato na grzybach i z zakupków klops , ja miałam robić dziś łazanki , bo mi Awunia smaka narobiła , ale zapomniałam kapuchy kupić więc będą jutro :tak:

Tiluchna -mojemu też się zdarza czasem pawika puścić , ale mamy od dzidziusia problem ze zwieraczem przełyku , taki delikatny refluks i astmę .... kaszel i niedomknięty przełyk czasem kończy się " kolorowo ":-D szczególnie po dużym posiłku i przy nasileniu astmy ...
Zdrówka dla synusia

Ewcia - wrzucę :tak: pyszna i w max 15 min a jam lubisz makaron al dente to 10 .

Zakupków nie będzie to biorę się za rybne fileciki w occie , żeby się przeżarlły do wieczora .

tiluchna ciekawe czy zawsze tak reaguja ale kasowac to chca:no: jak ktos w domu siedzi to nieraz mam wrazenie,ze latwiej im powiedziec "prosze nie przyprowadzac dzieka przez 2dni" Jak rodzice pracuja to chyba inaczej to wyglada-przynajmniej tak mi sie wydaje
mamaktosia to naprawde macie "kolorowo"
Co do tych 4° to luzik snieg w gorach widac to i chlod z rana jest i wieczorem ale w ciagu dnia jak sloneczko swieci to jest cudnie i cieplo :tak: Tu nawet w grudniu w sloncu potrafi byc ponad 20° gorzej w cieniu...Dlugo sie nie moglam do tych dziwactw pogodowych przyzwyczaic a teraz jst ok.

mamaktosia - no al dente raz że wolę a dwa wyczytałam, że teraz przy mojej cukrzycy to al dente ma mniejszy jakiś tam wskaźnik niż ugotowany na miękko.
vici - na nartach jeździcie?

ale ja teraz nie pracuje bo mam macierzynski normalnie do caly dzien:sorry:

poszlam i co? jutro go moge przyprowadzic:cool2: powiedzialam, ze jak dla mnie to bzdura trzymac zdrowe dziecko 48h
rozumiem 24h i tego sie trzymam
obserwuje go itd ale wszystko ok:tak:
nie bede szczegolnie na poczatku roku odpuszczac 2 dni.. potem mi nie bedzie chcial wrocic
juz teraz marudzi ze jak wroci to znowu bedzie wymiotowac
nie chce zeby kojazyl przedszkola z wymiotami...:wściekła/y::wściekła/y:

no lwasnie - najlatwiej, odeslac dziecko ale kase zostawic:confused2:

ewa z mlodym cwiczylam i nawet mu to szlo :tak: Teraz chcialam z kolei cos dla nas wymyslec bo narty i buty wszystko mamy ale ciaza wiec klops.Chlopakow jednak chyba pogonie niech cwicza a ja bede cieple kako pic czy cos tam innego :-D Jak bedzie cc to nawet nie mysle o nauce tej zimy a na 100% ma byc cc chyba,ze tu lekarze cos wymysla i beda patrzyc czy normalnie sie da-tylko ja wiem,ze nie.No ale zobaczymy jak pojde wypisywac dokumenty w szpitalu w okolicy 37tc
tiluchna i super,ze jutro juz moze isc.

reklama
Do góry