reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mamaktosia codziennie komuś weny na obiad dostarczasz :) Udanych zakupków życzę :)
Magda dzięki, zaraz sobi popatrzę na ich str ;) A dużo zajęć już miałaś?
Ag Krk nooo to cieszę się, że pospałaś ;) Miłych ploteczek :)
Tiluchna no to dobrze, ze to żaden wirus.Wprowadzili pewnie taką zasadę, bo dużo rodziców przyprowadza chore dzieci, ale zastanawia mnie dlaczego np. nie możesz Go przyprowadzić dzisiaj tyle, że z zaświadczeniem lekarskim?
Ja po porannej kawce i śniadanku! Bardzo dobrze mi się spało dziś ;)

reklama
Hej laseczki. Sorry ze sie nie ofzywam ale rozlozylo mnie totalnie...wszystko boli kaszel okropny az pluca mnie bola. Wytransportowalam juz 2 noc do pokoju goscinnego zeby mala nie zachorowala bo juz js cos chwyta...mam nadzieje ze do pt cos bedzie lepiej bo wracam do de i nie wyobrazam sb tyle km jechac w takim stanie.....
Zycze milego dnia :*

Witam i ja :-) U nas sloneczko wiec piore i piore...a pozniej prasowac musze bo zarosne tym prasowaniem :szok: Obiad z wczoraj wiec przynajmniej tu luzik :-) Zaprowadzilam mlodego do szkoly i zakupki male zrobilam a rano bylo 4 °
tiluchna bez sensu z tym zakazem na 48 godz kazdemu moze cos stanac na zoladku...
Aneczka udanego szukania butow
ewa kiepsko z ta cukrzyca mam nadzieje,ze nie bedzie bardzo klopotliwe

dziekuje za wsparcie - no wiadomo, ze chorego dziecka nie wysle:eek: juz przechodzilismy pare razy wirusy i wiem czym to pachnie
maja szczescie, ze nie pracuje bo bym w ogole cholery dostala..
zostac w domu 48h ze zdrowym dzieckkiem:eek:

a najgorsze to to ze poczatek przedszkola i moj mlody w glowie sobie poustawia, ze

brzuszek boli - 2 dni bez przedszkola :/ pieknie:confused2: serio pojde i to przedyskutuje...

Vici - 4 stopnie??? brrrrr... czyli co? lato baj baj:-(

Polcia - biedactwo!! :( mam nadzieje, ze szybko przejdzie

Mamuska - wiesz.. wole juz go w domu zostawic 24h niz ciagac po lekarzach gdzie faktycznie zchorowani czekaja i jeszcze mi cos przywlecze stamtad:sorry:

mi tam nie problem zostac z nim w domu - tylko bezpodstawnosc tego mnie zalamuje i fakt ze za to place - i to grube pieniadze:confused2:

Mamuśka - dzięki , ale tato na grzybach i z zakupków klops , ja miałam robić dziś łazanki , bo mi Awunia smaka narobiła , ale zapomniałam kapuchy kupić więc będą jutro :tak:

Tiluchna -mojemu też się zdarza czasem pawika puścić , ale mamy od dzidziusia problem ze zwieraczem przełyku , taki delikatny refluks i astmę .... kaszel i niedomknięty przełyk czasem kończy się " kolorowo ":-D szczególnie po dużym posiłku i przy nasileniu astmy ...
Zdrówka dla synusia

Ewcia - wrzucę :tak: pyszna i w max 15 min a jam lubisz makaron al dente to 10 .

Zakupków nie będzie to biorę się za rybne fileciki w occie , żeby się przeżarlły do wieczora .

tiluchna ciekawe czy zawsze tak reaguja ale kasowac to chca:no: jak ktos w domu siedzi to nieraz mam wrazenie,ze latwiej im powiedziec "prosze nie przyprowadzac dzieka przez 2dni" Jak rodzice pracuja to chyba inaczej to wyglada-przynajmniej tak mi sie wydaje
mamaktosia to naprawde macie "kolorowo"
Co do tych 4° to luzik snieg w gorach widac to i chlod z rana jest i wieczorem ale w ciagu dnia jak sloneczko swieci to jest cudnie i cieplo :tak: Tu nawet w grudniu w sloncu potrafi byc ponad 20° gorzej w cieniu...Dlugo sie nie moglam do tych dziwactw pogodowych przyzwyczaic a teraz jst ok.

mamaktosia - no al dente raz że wolę a dwa wyczytałam, że teraz przy mojej cukrzycy to al dente ma mniejszy jakiś tam wskaźnik niż ugotowany na miękko.
vici - na nartach jeździcie?

ale ja teraz nie pracuje bo mam macierzynski normalnie do caly dzien:sorry:

poszlam i co? jutro go moge przyprowadzic:cool2: powiedzialam, ze jak dla mnie to bzdura trzymac zdrowe dziecko 48h
rozumiem 24h i tego sie trzymam
obserwuje go itd ale wszystko ok:tak:
nie bede szczegolnie na poczatku roku odpuszczac 2 dni.. potem mi nie bedzie chcial wrocic
juz teraz marudzi ze jak wroci to znowu bedzie wymiotowac
nie chce zeby kojazyl przedszkola z wymiotami...:wściekła/y::wściekła/y:

no lwasnie - najlatwiej, odeslac dziecko ale kase zostawic:confused2:

ewa z mlodym cwiczylam i nawet mu to szlo :tak: Teraz chcialam z kolei cos dla nas wymyslec bo narty i buty wszystko mamy ale ciaza wiec klops.Chlopakow jednak chyba pogonie niech cwicza a ja bede cieple kako pic czy cos tam innego :-D Jak bedzie cc to nawet nie mysle o nauce tej zimy a na 100% ma byc cc chyba,ze tu lekarze cos wymysla i beda patrzyc czy normalnie sie da-tylko ja wiem,ze nie.No ale zobaczymy jak pojde wypisywac dokumenty w szpitalu w okolicy 37tc
tiluchna i super,ze jutro juz moze isc.

reklama
Do góry