reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Magda - mój też od 12 tc ale nabyty wczoraj dopiero :tak: ale młody jak wstał to pierwsze co zapytał czy braciszka może posłuchać :-D

Mamuśka - no ponad 2 latz ale ona ma pco i niedrożne jajowody , jego nasionka ok.
Paulettta - spróbuj może pomogą , ja narazie mam w miarę , ale z młodym to jak balon byłam ...

Mykam na imprezę :cool2:

reklama
Hej laseczki...
Mialam ciezkie ostatnie 2 dni dlatego nie pisałam....
W pt mialam swoją 5rocznice ślubu wiec świetowanie :-) A wczoraj bylam we Wrocku na zakupach popoludniu mala wycieczka na ciuchcie i zepsóło nam sie auto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A ze jest ono w automacie ktory podobno poszedł nie chce mysleć o kosztach :szok::szok: Do tego rozłozyło mnie na maxa na szczescie nie mam kataru...ale od kaszlu juz mnie płuca bolą:crazy: Normalnie urlop do bani...:crazy:

Paulettta ja nic takiego nie brałąm ale mi tez sie woda zatrzymuje teraz nawet jak jest zimno to mi nogi puchna ale na szczecie nie ma tragedi...wydaje mi sie ze to normalne w ciazy.

thilichna ja lubie pobyt w pl ale jak jestem sama bez meza bo on usiedziec na d...nie umie i wszedzie mnie ciąga:crazy: A tak błogi spokoj i luz jak jestem sama :-D

mb podeslij mi przepisy na te kremy do tortów...ja ubielbiam je piec ale nie umiem ogarnac sie z kremami i robie albo torty z bita smiet i owocami albo jakies kremy w sklepie szukam a chciałąbym cos swojego ...:tak:

Lece cos zjesc i zabiore sie z mama do babci zeby ja odwiedzic bo potem nie bede miala jak....

Witam.Mąż zostaje tydzień w domku bo mają wolne.
Ja nieco się przeziębiłam i leczę się jak na razie herbatką z malinami.
mamaktosia nie wiem jak długą mam szyjkę bo nie robił mi usg tylko zbadał ale że się nie skraca i nie rozwiera tyle wiem i leki mam dalej brać co 3h

Widzę, że dziś wszystkie leniwie z pisaniem :)
angelika powodzenia jutro na wizycie!
mamaktosia oj to już "trochę" się starają... Biedna...
Baśka jak przeziębienie? Mam nadzieję, że trochę lepiej.
My wróciliśmy od Rodziców, trochę u jednych, trochę u drugich i weekend zleciał. Jutro rano biorę się w garść i ruszam na glukozę :):):) (choć i tak skusiłam się dziś na ciasto mamusi :) )

Witam Kochane mamy !

Interesuję się fotografią dziecięcą -noworodkową byłoby dla mnie przyjemnością sfotografowanie
waszego malucha.

Głównie kieruje to do mam ze śląska... a może dojedzie jakaś mama zza okolic?

Pytania -rezerwacje terminów na [alleksandrakosciellniak@gmail.com]

Aleksandra Kościelniak - fotografia

Jeżeli chodźi o galerię na bieżąco uzupełniam ponieważ sesję mam codziennie.

Witam się po weekendowo;-) Na zegarach 5:23 a ja już od 2h nie śpię:wściekła/y:, ale mam czas na nadrobienie Was, chodź widzę, że u wszystkich był weekend leniwo - objazdowy;-). Mamuśka nie daj się glukozie! Powodzenia!:-DBaśka, polcia kurujcie się!
U nas weekend rodzinno - imprezowo - zakupowy:-). Muszę Wam się pochwalić przekonałam teściów i... we środę jedziemy po wózek!:-):rofl2: Miłego dnia dziewczyny!

Ag ale fajnie ;)) ja tez juz bym chciala miec wozek w domu..zebym mogla sie na niego napatrzec;) i wyobrazic sobie dzidziusia w nim...no ale kolezanka narazie jeszcze z niego korzysta..;) wiec dostane pewnie za jakis czas;)

ja po weekendzie u rodzicow;)) fajnie bylo. Objedzona jestem ze hej...!

reklama
Widze temacik ciast i tortow ja wam powiem,ze od lat juz jade na masach z bitej smietany.Nieraz machcne z jakas inna ale najciesciej bita smietana i dodaje owoce.Ciasto smaruje dzemem albo inna slodkoscia,nieraz polewam sokiem owocowym na to bita smietane i owocki ,nastepny biszkopt i tak w kolko.Victor uwielbia dekorowane zelkami :tak:
polcia naj naj i nastepnych pieknych lat wam zycze
Ag KrK super,ze udalo sie tesciow przegadac i udanych zakupow zycze
Aneczka ja zapomnialam chyba napisac,ze calkiem fajny wozeczek bedziesz miala :-) No i koszty zaoszczedzone to super,kolorystyka tez cacy :tak:

My tez weecken zajety.W piatek mialam kolego Victora i lekie spiecie bo o 22 sobie zazyczyl wracac do domu bo chce do psa..wygrala moja stanowczosc ale ile nerwow bylo to moje :eek: W sobote bylismy u znajomych i zasiedzielismy sie do 23.30 ale bylo fajnie i nawet nie czulam,ze tak pozno jest.Chlopaki tez dali rade i nie bylo widac po nich zmeczenia.A w niedziele dalam auto w necie do przedania i chyba ze 2 godz tylko tel odbieralam.Przyjechali panowie,spisalismy umowe,zaplacili i przyjada w tyg po odbior bo musza tablice zalatwic do niego_Okazalo sie ,ze polacy przyjechali heheh to i im z ceny zeszlam :-D A dzis juz po snadanku,zakupkach,pranie sie kreci i musze za domek sie zaraz wziasc.Obiad mam z wczoraj wiec jest git :-)

Do góry