Widze temacik ciast i tortow ja wam powiem,ze od lat juz jade na masach z bitej smietany.Nieraz machcne z jakas inna ale najciesciej bita smietana i dodaje owoce.Ciasto smaruje dzemem albo inna slodkoscia,nieraz polewam sokiem owocowym na to bita smietane i owocki ,nastepny biszkopt i tak w kolko.Victor uwielbia dekorowane zelkami
polcia naj naj i nastepnych pieknych lat wam zycze
Ag KrK super,ze udalo sie tesciow przegadac i udanych zakupow zycze
Aneczka ja zapomnialam chyba napisac,ze calkiem fajny wozeczek bedziesz miala :-) No i koszty zaoszczedzone to super,kolorystyka tez cacy
My tez weecken zajety.W piatek mialam kolego Victora i lekie spiecie bo o 22 sobie zazyczyl wracac do domu bo chce do psa..wygrala moja stanowczosc ale ile nerwow bylo to moje
W sobote bylismy u znajomych i zasiedzielismy sie do 23.30 ale bylo fajnie i nawet nie czulam,ze tak pozno jest.Chlopaki tez dali rade i nie bylo widac po nich zmeczenia.A w niedziele dalam auto w necie do przedania i chyba ze 2 godz tylko tel odbieralam.Przyjechali panowie,spisalismy umowe,zaplacili i przyjada w tyg po odbior bo musza tablice zalatwic do nieg
kazalo sie ,ze polacy przyjechali heheh to i im z ceny zeszlam
A dzis juz po snadanku,zakupkach,pranie sie kreci i musze za domek sie zaraz wziasc.Obiad mam z wczoraj wiec jest git :-)