reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej dziewczynki!

Aneczka - nie ma to jak mamusina kuchnia :tak: ja jadę dziś na wyżerę , mamusia mi urodzinki robi , żebym się nie męczyła , a tata już wrócił ze szpitala to będ:sorry:zie komplet . Mogę sobie pozwolić , bo od oststniej wizyty schudłam 0,5 kg :szok: szok normalnie , nie podobne to do mnie :-D

Ag -Krk - to witaj w klubie " wyspanych inaczej " dziś spałam może ze 4 h ....

Mamuśka - powodzenia na badanku

Basia - fajnie masz :tak: mi się sporo skróciła , a do tego ten cholerny lejek ... w ciągu tygodnia znowu się zrobił ....

A ja zdążyłam wózek kupić dziś ! Wczoraj ok 21 pojawiło się ogłoszenie na tablicy , więc tel w dłoń

reklama
i zaraz po lekarzu podjechaliśmy zobaczyć . Cudny , wygląda jakby był nie używany , coneco kangoo 3 w 1 z fotelikiem świetny , nowy kosztuje na allegro z 1500 a ja dałam 400 i gratis torba , butelka nuk i 4 pary skarpetusi !!! ale jestem zadowolona...

mamaktosia jak po imprezie? :-)

polcia88, Baśka_28 wracajcie szybko do zdrowia!!!:tak: ja coś chrypiałam z rana, ale herbatka z sokiem malinowym pomogła:tak:

MamUśKaaa88 mam nadzieje, że starcie z glukozą wygrane;-)

Ag - KrK 89 super, że teściowie dali się przekonać:tak: też bym już chciała mieć wszystko w domu dla dzidzi, ale powoli sobie załatwiam każdą rzecz i mam nadzieję, że mój maluszek zostanie w brzuszku, ile trzeba:tak:

vici no to miałaś weekend bardzo zajęty:tak: Gratuluje pomyślnej sprzedaży samochodu:tak:

Ja po weekendzie jestem mega zmęczona. Wszystko wyniesione z sypialni, więc dom wygląda jak graciarnia, ale dziś zaczynamy opóźnione malowanie:tak: Już się nie mogę doczekać, aż będziemy po, tym bardziej, że całkiem zmieniliśmy koncepcję, co do kolorów ścian :tak: Jedyne co mi przeszkadza, to pogoda:no: Brzydko, że jej:-(

Mam nadzieję, że u Was lepiej:-) Miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :),

Ja na szybko, melduję się, że u nas wszystko w porządku, mieliśmy spokojny, rodzinny weekend:-)

Teraz słońce wyszło, więc mam nadzieję, że uda się pospacerować :tak:

vici ach, jak zazdroszczę błyskawicznej sprzedaży samochodu. My już jakiś czas się bujamy i coś czuję, że tak szybko nam to nie pójdzie jak planowaliśmy...:no: A kasa by się przydała, bo wózek trzeba kupić i komodę na ciuszki.

mamaktosia gratuluję zakupu!!! Nic tak nie cieszy jak super okazja :-D Też na takową liczę za czas jakiś;-)

awunia owocnego malowania. Wiem, że takie remonty są męczące, ale potem jak miło:-D

A, nie pochwaliłam się jeszcze, że w weekend się spięłam i umyłam prawie wszystkie okna:-D Została kuchnia...Zrobiło się ciemno i nie zdążyłam:-p Nastała jasność!!!

Awunia - imprezka spoko , szwagierka zrobiła moją ulubioną sałatkę yaba daba , 4 razy nakładałam :-D

Oregano - dzięki za linka , wysłałam i dostała maila że prześlą grzechotkę :tak: zobaczymy :-p

Aia -udanego spaceru , u nas leje :confused2: pozatym posprzątałam chatę to muszę teraz odleżeć swoje ...do tego dziś goście od balkonu mają przyjść grzejnik przenieść , bo jutro napełniają co ...tak jak ty uwielbiam okazje :tak:

A co na obiadek robicie ? ja mam krupnik , filety z dorady , ziemniaki z koperkiem i colesława...a potem do mamusi i tatusia !

miłego dnia

mamaktosia gratulacje zakupu! Ja niestety też coś ok 4 h spałam i to od jakiegoś czasu mam problemy ze spaniem..
aia a nie chcesz przypadkiem umyć moich okien??:-pMiałam myć dziś a pada, raz nie pada i nie chce mi się :-pza to w domku ogarnę sobie;-)
U mnie na obiad gołąbki od teściowej dostałam:-D więc nie muszę nic dziś produkować i chwała jej za to:tak:

Ag Krk no no :) gratuluję przekonania teściów. Masz gadane ;) Jej myślałam, że ja kiepsko śpię, bo mam problemy z zasypianiem i budzę się w nocy, ale nad ranem mogę spać, a widzę, że Ty rano na bezsenność cierpisz ;/
Aneczka weekendy u rodziców chyba mają to do siebie, że człowiek pełny wraca :)
vici widzę, że od rana pracowity dzień :)
mamaktosia fajny wózeczek!
awunia, oregano oo fajnie, wejdę zaraz na str i zobaczę co trzeba zrobić :p może i ja dostanę;D
Aia gratuluję umytych okien :) wiem jak to cieszy :)
Dzięki za kciuki podczas mojej glukozy, najwidoczniej pomogły, bo nie było tak źle :) wypiłam duszkiem i przeżyłam. Dziewczyna, któa siedziała obok (miała miesiąc temu glukozę) mówiła, że jestem bardzo dzielna;D
Ja na obiadek mam rosołek, ale na drugie danie jakoś brak mi pomysłu ;/ Mam zawekowane leczo, bo robiłam któregoś dnia, więc chyba pójdę na łatwiznę :)

reklama
U nas mama ugotowała kwaśnicę, a na drugie to już sami musimy sobie coś kombinować ;-) dziś nie mamy czasu na robienie obiadku większego, bo i malowanie i soki z winogron i aronii robimy...a tak bym zjadła gołąbki albo pierogi :tak:

MamUśKaaa88 pewnie, że próbuj, ja byłam nieźle zaskoczona, bo zapomniałam, że brałam w tym udział i dziś jak dostałam grzechotkę, to się bardzo cieszyłam:tak: mój maluszek oprócz tony misiów wreszcie ma jakąś zabawkę;-)

Do góry