reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

witam dziewczynki w od nowego tygodnia :)

U mnie od samego rana załatwianie, tu urzad pracy tu zadzwonic tu posprzatac, ale wszystko udalo sie szybko i sprawnie zalatwic :) Weekend bez żadnych rewelacji w piątek ploteczki w sobote kupilismy wózeczek a niedziela w łóżeczku i leniuchowanie :-)
Dzisiaj czeka mnie wizyta u ginka juz sie nie moge doczekac jak zobacze moje malenstwo, dam znac jak wróce.

Miłego poniedziałku !;-)

reklama
Ja dzisiaj całą noc spać nie mogłam. Zasnęłam ok 6 i po 7 obudziłam już męża do pracy i jakoś po 9 zasnęłam. Jakaś paranoja, czuję się jak wyprana i odwirowywana.

Ag - KrK 89, Magda_88 mam tak samo jak Wy :-( Wprawdzie nie wstaję w nocy i potrafię całą przespać, ale to spanie jest takie bezproduktywne:no: A do tego budzę się cała obolała:-(

Też tak miałam w pierwszej ciąży. Spać nie mogłam, do tego cały czas się budziłam. Tłumaczyłam to sobie tak, że organizm się przyzwyczaja do nocnego wstawania do Bąbelka i faktycznie coś w tym było, bo nieprzespane noce nie były dla mnie szokiem;-).
Teraz padam jak mucha koło 24 i śpię, jak mnie córcia nie obudzi ciurkiem do rana jak zabita. Nawet zdarza się na siusiu nie wstawać:szok: Zdaje się, że wielomiesięczne deficyty snu dają się we znaki.

awunia mleko, czosneczek, napar z lipy i pod pierzynkę:tak: Na mnie ten zestaw zawsze działa! Kuruj się!

-Aia- , MamUśKaaa88 dzięki Kochane :tak: Ja pod kołderką już i kocykiem, wypiłam znów herbatkę z malinami, zagryzłam czosnkiem i zobaczymy:tak: Muszę być na nogach, bo jutro znów zakupy, muszę prezent mężowi kupić na imieniny i sobie jakieś spodnie:tak: Oby pogoda dopisała;-)

Dobrej nocy Mamusie :-)

Witam mamusie;-) Kolejna noc do nie przespanych należy ehh.. może Aia ma racje, przyzwyczaimy się do wstawania w nocy przy dziecku;-). Dziś zakupowy dzień cel-zakup wózka i odebranie łóżeczka zamówionego!:-D Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Dziewczyny, jesteście za mało zmęczone:p Ja taka jestem padnięta po całym dniu z Filipem, że przesypiam całe noce dzień w dzień;P A tak na serio to nie zazdroszczę, też tak miałam w pierwszej ciąży. Non stop pobudki ok.3-4 i czasami już nie spałam cały dzień...

Do góry