reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Mamuśka zdjęcia oczywiście wam wrzucę jak będę kafelki a potem dołożę z meblami jak srolarz założy. Z takich szaleństw mam też krwisto czerewono- szarą sypialnię z wnęką i wielkim lustrem oświetlonym ledami. Lubię takie wyzwania, zwykle to ja maluję. Kuchnię wyjątkowo mąż musiał się nauczyć:) z wiadomych względów.
Co do 4 kompletów to zależy ile będziesz w szpitalu. Ja w moim będę 2 dni, jak będzie ok wiec planuję zabrać 3 komplety. Jbc to mąż coś podrzuci.

oregano no to faktycznie suuper wyprawka. Połowa nie potrzebna, jak to zwykle bywa. Z dwojga złego teraz będziesz mogła poszaleć:)

angelika te nasze kochane teściowe...w mojej dziś obudził się dziwny instynkt babciny:) kupiła małej poszewkę na jasiek...miała być żółta. Dwa razy mówiłam...kupiła różową..........pffyy
Potem przyszła z pytaniem czy kupimy tetrę na metry i uszyjemy pieluchy...myślała,że ja będę zakładać dziecku szmaciane pieluchy.Wynalazek pampersów jeszcze do niej nie dotarł.:baffled: Szanuję jeżeli ktoś tak woli, ale ja nie,,

reklama
awunia no to fakt, że efekt jest zawsze super, gorzej z tym sprzątaniem:)
mb sypialnia też brzmi pięknie... Mnie kusi podwieszany sufit w salonie, ale tak się kurzy przy takiej robocie, że na samą myśl mi się odechciewa:) Oj to widzę, że teściowa ma swoje zdanie hehe Moja zaproponowała, że kupi nam pościel, ale kazała mi wybrać, a powiedziała, że da nam pieniążki :):):)
Mój M oszalał! Idzie jutro wieczorem na całą noc na ryby z kumplami, siedzi pakuje jakieś dziwne sprzęty, opisuje pudełko na haczyki i jest w siódmym niebie haha

Czy ja mogę Wam się troszkę pożalić?? Nie wiem co się dzieje chyba hormony mi szaleją bo.. (nie śmiejcie się:-D) rozpłakałam się w domu do męża bo jedna z moich lepszych koleżanek kupiła sobie takie same buty co ja miałam upatrzone, a co jest najśmieszniejsze pokazywałam jej je w internecie i stwierdziła, że są badziewne i odradziła mi je a tu nie cały tydzień minął i.. ona je kupiła!:wściekła/y:Teraz się śmieje ze swej głupoty czytaj płaczu;-). Ale tak czy siak nie ładnie zrobiła. W związku z zaistniałą sytuacją poszłam do KFC, zjadłam 6 stripsów, popiłam pepsi i zjadłam Kinder niespodziankę i jest mi już lepiej :-D, a jeszcze się Wam wygadałam i jest mi dobrze.:-) Odnośnie zakupów to nie wypaliły ehh trudno;P
mamaktosia ​może faktycznie świętują, albo była obsuwa w kolejce?? Trzymam kciuki!

Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie, a teraz może coś o sobie , do młodzieży już nie należę to raczej połączenie wczesnej menopauzy z ciążą , jednymi słowy mieszanka iście :wściekła/y:. To moje piąte dziecko , niby doświadczona ze mnie babka , ale jakoś po 10 letniej przerwie powrót do pieluch nieco mnie szokuje. Pomyślałam że na tym portalu wiele rzeczy sobie przypomnę a może tez w czymś doradzę. Czekam na synusia :-) , będzie duży chłopak w piątek miałam USG ma 33cm i waży 780 gram :happy2:

ticker.php

Witaj Martusiu - widze, ze rocznik mojego meza i mojego brata;-) super rocznik!

i Gratuluje synka :-D 5 wow! a jakie pociechy juz masz??

Ag - Krk - ja pewnie zareagowalabym tak samo:zawstydzona/y: bardzo.. wrazliwa jestem w tej ciazy:sorry2:

najwazniejsze, ze juz lepiej, ze mialas gdzie sie wyplakac i zjadlas cos fajnego:-D

mamaktosia - oby wiesci byly dobre:tak:

Ag KrK ach te hormony :) ale swoją drogą koleżanka kiepska ;/
Ja ostatnio popłakałam się jak zobaczyłam straszą pania... Tj. przy metrze politechnika co jakiś czas stoi starsza babuleńska z kartką "zbieram na leki", co jakiś czas wrzucam jej jakiegoś pieniążka, bo widać, ze nie jest to żadka naciągaczka i ost podeszłam, wrzucam jej pieniążka, a ona tak na mnie spojrzała i mówi: "dziękuję pani naprawdę z całego serca", a ja odwróciłam się i popłakałam ;/ - wiem, głupek ze mnie, ale naprawdę strasznie biedna jest ta pani...
mamaktosia trzeba być dobrej myśli... na pewno oddzwoni
martusiaNo to masz jeszcze trochę czasu, żeby sobie wszystko poprzypominać ;) a w jakim wieku starsze dzieciaczki ? przy takiej gromadce zapewne masz sporo pracy...

mb89 to Ci teściowa pomaga w zakupach, nie ma co :-D

mamaktosia kurcze, mam nadzieję, że będzie ok, trzymam kciuki:tak:

Ag - KrK 89 a żal się, jak Ci ulżyło, to się ciesze ;-) miałam taką koleżankę w liceum, miałyśmy taki sam żakiet, bluzkę, kurtkę i buty, bo kupiła sobie takie same jak ja:baffled: i jak tu chodzić w takich samych ubraniach??? masakra:tak: a przynajmniej podjadłaś coś smacznego;-)

martusia1977 no to masz niezły dorobek, jeśli chodzi o dzieciaczki :tak: gratki dużego chłopczyka:tak:

tiluchna no to Ciebie też czeka niezły remoncik:tak: powodzenia :tak:

reklama
Właściwie to bardziej bym się zdziwiła gdyby lekarka powiedziała że dziecko będzie małe, moja ostatnia pociecha była największa na oddziale , ważyła 4,500 i 62 cm . Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że ja mam 155cm a mój mąż 172 . najmniejsze dziecko ,dzięki Bogu "pierwsze" miało 3,900 :-)

Do góry