mb89
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny U nas też w nocy była straszna pogodowa zawierucha. Ale ja powiedziałam mężusiowi, że uwielbiam się w niego tulić jak tak leje i wiejei jak zwykle tak też uczyniłam. Chociaż on na mój komentarz, że strasznie zawija się w kołdrę jak nigdy wcześniej odparł, że nie chce nic mówić, ale tu kogoś trochę miarowo przybyło i dlatego kołdry nam brakuje pośmialiśmy się
Ada szalała wczoraj na całego, że aż mnie brzuch od tych jej fikołków rozbolał
Ania współczuję mandatu bez pocztówki ja też lubię depnąć po gazie i cóż....mąż wtedy płaci Szkoda tylko że przy takich wydatkach na dzidzie trzeba będzie te 400 wygospodarować
Basia to masz przyjemna pracę na dziś...dzidziusiowe przygotowankasmacznej zupy
ewka wsiadaj za kierownicę bez tego jak bez ręki. Moja teściowa zrobiła prawko 25 lat temu i nigdy nie jeździła. Wszyscy ją tylko wożą, a ona do tego nawet na rowerze nie potrafi jeździć....trochę obciach
Ada szalała wczoraj na całego, że aż mnie brzuch od tych jej fikołków rozbolał
Ania współczuję mandatu bez pocztówki ja też lubię depnąć po gazie i cóż....mąż wtedy płaci Szkoda tylko że przy takich wydatkach na dzidzie trzeba będzie te 400 wygospodarować
Basia to masz przyjemna pracę na dziś...dzidziusiowe przygotowankasmacznej zupy
ewka wsiadaj za kierownicę bez tego jak bez ręki. Moja teściowa zrobiła prawko 25 lat temu i nigdy nie jeździła. Wszyscy ją tylko wożą, a ona do tego nawet na rowerze nie potrafi jeździć....trochę obciach