Paulettta
Fanka BB :)
Magda- ja mam podobny kocyk i ochraniacz na łóżeczko, ale od Zazzu.pl oszalałam jak je zobaczyłam, ale wtedy były trochę tańsze i jeszcze miałam zniżkę jako któryśtamsetny fan na facebooku hehehehe teraz choruje na ten Kocyk Organic Żyrafy 80x100 ZAZZU kocyki, ochraniacze, paputki, bamboszki, maskotki, woreczki, torby dla mam Może się skuszę, i tak mam praktycznie wszystko w domu po Filipie, małe szaleństwo nie zaszkodzi. Ja dostałam lub kupiłam używane: wózek, fotelik sam., wanienkę, takie ogrodzenie-kojec, kilka śpiworków, rożek, łóżeczko turystyczne...teraz bardziej się kupiam na Filipie i jemu raczej kupuje, mały będzie miał po bracie-taki los W ogóle to polecam szperanie w Tk Maxx, kupiłam tam dla Filipa kilka rzeczy w dobrych cenach, np. 2 duże butelki Aventu za 36zł...w tym czasie w Smyku takie same kosztowały 70zł
Przeppraszam za zaśmiecanie głównego wątka zakupowymi wywodami, ale skoro już tutaj zaczęła się dyskusja...
Przeppraszam za zaśmiecanie głównego wątka zakupowymi wywodami, ale skoro już tutaj zaczęła się dyskusja...