reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

też to brałam. Podobno najbezpieczniejszy jak dla kobiet w ciąży. Najgorsze z tego bylo połykanie-tableka jest wielkości pięści, ale pomaga. Tylko trzeba zjeść całe opakowanie i nie zapomnij o czymść osłonowym na żołądek

reklama
no mam trilac czy jakos tak, a antybiotykiem sie madrze dziele z mezem bo on tez chory, myslalam ze 5 dni mi wystarczy .. na 7 chyba bede miala moze bedzie akurat :zawstydzona/y:
oprocz tego ze wielkosci piesci to smak ma przeochydny! ale ma pomoc a nie smakowac :dry:

no jemu juz pomoglo.. jutro "dostalam" dzien urlopu od mojego "ukochanego" przelozonego wiec sie pokuruje wiecej, i tak to moje ostatnie dni pracy :-D oby tylko dzidziuch byl zdrowy ...
aj jestem wsciekla!

Leoparhil zdrówka życzę:tak:
Ja jutro mam wizytę u gina w szpitalu boje bardzo się ale co ma być to będzie.W połowie spakowana jestem sąsiadka mi przyszła pomóc.Ja dziś jestem cały dzień sam Kamil u dziadków zostaje do jutra to sobie porobię na spokojnie.
Idę teraz się położyć bo głowa mnie boli a kawke wypiłam już jednak nic nie pomogła:confused2:

Baśka :-) spokojnie dobrze będzie :tak: popatrz na mnie za każdym razem idę na wizyte z uczuciem że zbliża się zawał ;-)i za każdym razem ... miła niespodzianka.

Laperedhil o dzidzie się nie martw , organogeneza zakończona a antybiotyk który bierzesz można brać w ciąży ja też go brałam i to w pierwszym trymestrze i chłop jak dąb się urodził.

Jedyne co mnie dziś zmartwiło to waga ... weszłam na wagę u lekarza a tam 62 kg co prawda w ubraniach , ale i tak się martwię ... nie mogę się powstrzymać od jedzenia, z synusiem przytyłam 34 kg ! z 50 do 84 kg , boje się powtórki, macie jakieś pomysły jak się powstrzymać.? Teraz startowałam z 57 kg ...

Miłego dnia Wam życzę dziewczynki :)

mamaktosia ja ważę 80kg!!!!!!!!!! i ja się boję na maksa.... jeszcze 3 laa temu ważyłam 60 kg, ale z powodów zdrowotnych (nerwica) przytyłam i nie zdążyłam schudnąć.... wyobrażasz sobie ile ja będę ważyć w grudniu??? aaaaaaaaa

reklama
michalina to ja waze 10 kg wiecej...startowalam z 86-87 cos takiego, teraz 91 waze;/!! ja tez sobie nie wyobrazam co bedzie w grudniu, plakac mi sie chce na sama mysl..

Do góry