też to brałam. Podobno najbezpieczniejszy jak dla kobiet w ciąży. Najgorsze z tego bylo połykanie-tableka jest wielkości pięści, ale pomaga. Tylko trzeba zjeść całe opakowanie i nie zapomnij o czymść osłonowym na żołądek
reklama
laperedhil
Fanka BB :)
no mam trilac czy jakos tak, a antybiotykiem sie madrze dziele z mezem bo on tez chory, myslalam ze 5 dni mi wystarczy .. na 7 chyba bede miala moze bedzie akurat
oprocz tego ze wielkosci piesci to smak ma przeochydny! ale ma pomoc a nie smakowac
oprocz tego ze wielkosci piesci to smak ma przeochydny! ale ma pomoc a nie smakowac
Pieknaszyszunia
laperedhil zdrówka Wam życzę...wygrzewaj się i słuchaj zaleceń lekarza!
wygrzewaj się
to chyba będzie najprostsze :-)
laperedhil, to źle jak dzielicie się jednym antybiotykiem, nie pomoże jemu ani Tobie...
niezapominajka1101
Happy
Laeredhil, antybiotyk zaczyna dzialac po 2-3 dniach wiec powinnas zaczac czuc sie lepiej. Zdrowka!
laperedhil
no jemu juz pomoglo.. jutro "dostalam" dzien urlopu od mojego "ukochanego" przelozonego wiec sie pokuruje wiecej, i tak to moje ostatnie dni pracy oby tylko dzidziuch byl zdrowy ...
aj jestem wsciekla!
aj jestem wsciekla!
Baśka_28
Leoparhil zdrówka życzę
Ja jutro mam wizytę u gina w szpitalu boje bardzo się ale co ma być to będzie.W połowie spakowana jestem sąsiadka mi przyszła pomóc.Ja dziś jestem cały dzień sam Kamil u dziadków zostaje do jutra to sobie porobię na spokojnie.
Idę teraz się położyć bo głowa mnie boli a kawke wypiłam już jednak nic nie pomogła
Ja jutro mam wizytę u gina w szpitalu boje bardzo się ale co ma być to będzie.W połowie spakowana jestem sąsiadka mi przyszła pomóc.Ja dziś jestem cały dzień sam Kamil u dziadków zostaje do jutra to sobie porobię na spokojnie.
Idę teraz się położyć bo głowa mnie boli a kawke wypiłam już jednak nic nie pomogła
mamaktosia
Baśka :-) spokojnie dobrze będzie popatrz na mnie za każdym razem idę na wizyte z uczuciem że zbliża się zawał ;-)i za każdym razem ... miła niespodzianka.
Laperedhil o dzidzie się nie martw , organogeneza zakończona a antybiotyk który bierzesz można brać w ciąży ja też go brałam i to w pierwszym trymestrze i chłop jak dąb się urodził.
Jedyne co mnie dziś zmartwiło to waga ... weszłam na wagę u lekarza a tam 62 kg co prawda w ubraniach , ale i tak się martwię ... nie mogę się powstrzymać od jedzenia, z synusiem przytyłam 34 kg ! z 50 do 84 kg , boje się powtórki, macie jakieś pomysły jak się powstrzymać.? Teraz startowałam z 57 kg ...
Miłego dnia Wam życzę dziewczynki
Laperedhil o dzidzie się nie martw , organogeneza zakończona a antybiotyk który bierzesz można brać w ciąży ja też go brałam i to w pierwszym trymestrze i chłop jak dąb się urodził.
Jedyne co mnie dziś zmartwiło to waga ... weszłam na wagę u lekarza a tam 62 kg co prawda w ubraniach , ale i tak się martwię ... nie mogę się powstrzymać od jedzenia, z synusiem przytyłam 34 kg ! z 50 do 84 kg , boje się powtórki, macie jakieś pomysły jak się powstrzymać.? Teraz startowałam z 57 kg ...
Miłego dnia Wam życzę dziewczynki
michalina_ch
mamaktosia ja ważę 80kg!!!!!!!!!! i ja się boję na maksa.... jeszcze 3 laa temu ważyłam 60 kg, ale z powodów zdrowotnych (nerwica) przytyłam i nie zdążyłam schudnąć.... wyobrażasz sobie ile ja będę ważyć w grudniu??? aaaaaaaaa
reklama