reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Tak, to z tymi chłopakami chodziłam do klasy. Chyba pomyrdałam literki. Teraz powróciłam na Staszica i mój synek od września będzie chodził do 16. Niezbyt to fajna szkoła się zrobiła...
Czy Ty swoje dziecko rodziłaś w gorzowskim szpitalu?

W Barlinku, w Gorzowie się nie dało. Gdybyś chciała cc daj znać, dam Ci namiar na jednego lekarza. Już dwie moje koleżanki korzystały. Mam nadzieje że jeszcze to robi, bo jak nie znajdę w Bydzi kogoś tańszego jak 4 -5 tys to jadę do niego.:cool:

U nas kumpela za cc płacila coś koło 2 tys.Tylko ze to bylo 4 lata temu:eek:

ja płaciłam 1,5 tys 3 lata temu. Ale w Bydgoszczy tak tanio nie uraczysz tu są ceny od 4-5 tys, ponoć w prywatnej klinice można mieć za 5 tys więc nie wiem czy się opłaca dawać pod stołem jak za podobne pieniądze można mieć bez kombinowania.

W Barlinku, w Gorzowie się nie dało. Gdybyś chciała cc daj znać, dam Ci namiar na jednego lekarza. Już dwie moje koleżanki korzystały. Mam nadzieje że jeszcze to robi, bo jak nie znajdę w Bydzi kogoś tańszego jak 4 -5 tys to jadę do niego.:cool:

Ok, dzięki. Igora rodziłam w Sulęcinie-poród naturalny. Poszło gładko, ale teraz jakoś się boję. Wydaje mi się, że cc jest bezpieczniejsze... Pomyślę, jakby co, to się odezwę. Dzięki.

Ok, dzięki. Igora rodziłam w Sulęcinie-poród naturalny. Poszło gładko, ale teraz jakoś się boję. Wydaje mi się, że cc jest bezpieczniejsze... Pomyślę, jakby co, to się odezwę. Dzięki.

W Sulęcinie? A to przez Gorzowskiego ordynatora. Pamiętam że kilka lat temu był w Gorzowie "kat" i wszystkie laski rodziły w Barlinku, Skwierzynie, Sulęcinie

Cześć dziewczęta:) Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta. Jakoś nie było czasu żeby do Was napisać:-) chociaż wątki sledzę na bieżąco.

U nas wszystko w jak najlepszym porządku. Dołączę do tematu cc. Jestem z okolic BB i tutaj jest taka klinika w której poród naturalny to koszt 1800 zł, a cc 2200zł. To klinika prywatna i ja właśnie na nią się nastawiam. W wszystkich szpitalach do koła sami rzeźnicy. A tam w tej cenie jest cały pakiet położniczy i noworodkowy.

pozdrawiam Was wszystkie gorąco:);-)

Hej laseczki:-)

Przepraszam ze mało pisze ale od niedzieli jest u mnie mama:-D Mam teraz mało czasu bo tak głupio siedziec przed kompem jak juz wchodze szybko z tel na fb zeby odp na wiadomosci i to tyle....wkońcu u nas pogoda piekna wiec i z tego korzystamy bo po 3 tyg deszczu to słónce to raj:tak:
U mnie ok...czasem tylko brzuszekboli teraz tez ale to dlatego ze objadłam sie pierogami ruskimi .....:-):-) mnaim mniam :-):-):-):-)

jak tylko znajde chwile podczytam co tam u was:-D

reklama
A ja nadal dziewczynki nie omgę was nadrobić, zbliżają sie egzmainy, obrona itp.
W piatek idę na wizytę moze lekarz mi w końcu powie kto mieszka w brzuszku:)

Do góry