reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Tak, to z tymi chłopakami chodziłam do klasy. Chyba pomyrdałam literki. Teraz powróciłam na Staszica i mój synek od września będzie chodził do 16. Niezbyt to fajna szkoła się zrobiła...
Czy Ty swoje dziecko rodziłaś w gorzowskim szpitalu?

W Barlinku, w Gorzowie się nie dało. Gdybyś chciała cc daj znać, dam Ci namiar na jednego lekarza. Już dwie moje koleżanki korzystały. Mam nadzieje że jeszcze to robi, bo jak nie znajdę w Bydzi kogoś tańszego jak 4 -5 tys to jadę do niego.:cool:

U nas kumpela za cc płacila coś koło 2 tys.Tylko ze to bylo 4 lata temu:eek:

ja płaciłam 1,5 tys 3 lata temu. Ale w Bydgoszczy tak tanio nie uraczysz tu są ceny od 4-5 tys, ponoć w prywatnej klinice można mieć za 5 tys więc nie wiem czy się opłaca dawać pod stołem jak za podobne pieniądze można mieć bez kombinowania.

W Barlinku, w Gorzowie się nie dało. Gdybyś chciała cc daj znać, dam Ci namiar na jednego lekarza. Już dwie moje koleżanki korzystały. Mam nadzieje że jeszcze to robi, bo jak nie znajdę w Bydzi kogoś tańszego jak 4 -5 tys to jadę do niego.:cool:

Ok, dzięki. Igora rodziłam w Sulęcinie-poród naturalny. Poszło gładko, ale teraz jakoś się boję. Wydaje mi się, że cc jest bezpieczniejsze... Pomyślę, jakby co, to się odezwę. Dzięki.

Ok, dzięki. Igora rodziłam w Sulęcinie-poród naturalny. Poszło gładko, ale teraz jakoś się boję. Wydaje mi się, że cc jest bezpieczniejsze... Pomyślę, jakby co, to się odezwę. Dzięki.

W Sulęcinie? A to przez Gorzowskiego ordynatora. Pamiętam że kilka lat temu był w Gorzowie "kat" i wszystkie laski rodziły w Barlinku, Skwierzynie, Sulęcinie

Cześć dziewczęta:) Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta. Jakoś nie było czasu żeby do Was napisać:-) chociaż wątki sledzę na bieżąco.

U nas wszystko w jak najlepszym porządku. Dołączę do tematu cc. Jestem z okolic BB i tutaj jest taka klinika w której poród naturalny to koszt 1800 zł, a cc 2200zł. To klinika prywatna i ja właśnie na nią się nastawiam. W wszystkich szpitalach do koła sami rzeźnicy. A tam w tej cenie jest cały pakiet położniczy i noworodkowy.

pozdrawiam Was wszystkie gorąco:);-)

Hej laseczki:-)

Przepraszam ze mało pisze ale od niedzieli jest u mnie mama:-D Mam teraz mało czasu bo tak głupio siedziec przed kompem jak juz wchodze szybko z tel na fb zeby odp na wiadomosci i to tyle....wkońcu u nas pogoda piekna wiec i z tego korzystamy bo po 3 tyg deszczu to słónce to raj:tak:
U mnie ok...czasem tylko brzuszekboli teraz tez ale to dlatego ze objadłam sie pierogami ruskimi .....:-):-) mnaim mniam :-):-):-):-)

jak tylko znajde chwile podczytam co tam u was:-D

reklama
A ja nadal dziewczynki nie omgę was nadrobić, zbliżają sie egzmainy, obrona itp.
W piatek idę na wizytę moze lekarz mi w końcu powie kto mieszka w brzuszku:)

Do góry