Hej...Wczoraj was troszke poczytałam nadrobiłam co nieco odpisałam ale mi wcieło jak zwykle gdy pisze na tablecie
mąż o 22 zaproponował mi lapka gdzie ja juz szłam spac i nie pisałam juz
ale jestem mniejwiecej w temacie:-)
U mnie ok...tylko mam ostatnio bezsensowne koszmary
Pogode mamy beznadziejna ciagle pada a jak nie pada to pochmuro az sie z domu wyjść nie chce
Dziś z rana poleciałam po miesko mielone i kapuche bede robić jutro gołąbki bo mi mama takiej ochoty narobiła ze nie wytrzymałam
A dziś pomidorowa
Oglądałam wczoraj wydanie specjalne interwencji a potem reszte reportazu na polsat news o tej małej Madzi z Sosnowca...taki długi okres czasu miną a mi dalej nie chce sie wierzyc w to co sie stało i jak mozna tak zabic dziecko...ciągle patrzyłam na moją mała i nie wiem co bym bez tego łobuza zrobiła....
Pisałyscie tez o tym biednym urodzonym "pijanym" dziecku...szok kompletny jak to usłyszałam ile ta matka musiała pic by tak dziecko "upic"
Co do zachcianek to mam czesto na słodkie ale sie hamuje bo nie chce popełnić błedu z poprzedniej ciąży...cieżko potem kg zrzucić
Natomiast odrzuca mnie od miesa teraz juz mniej ale czasem jak mam napad to wyrobić nie moge
A tak to ciagle bym jadła chleb z białym serkiem pomidorka ze smietaną i ogolnie nabiał
Baśka jak przeczytałam to o twoim synku to z sie ciepło na sercu zrobiło...taki mały brzdąc a tyle w nim czułości
U mnie rybka była wczoraj nasmarzyłam tyle ze zrobiłam ryby po grecku
Jesli chodzi o polożną to ja chce mieć tą co w pierwszej ciazy bo juz ja znam jest polka wiec wszystko zawsze mi wytłumaczy...po 20tc bede dzwonic do niej i pytac czy bedzie miec dla mnie czas:-)
U mnie połozna na początku rzychodziła codziennie przez dwa tyg potem co drugi dzien itp mała ur sie miesiac szybciej i miała 2850 i połozna do 4kg była u nas czesto potem jak ja potrzebowałam itp..pomagała myc mała wazyła doradzała itp...czasem te ich niemieckie przekonania mnie wkurzały ale co zrobić i tak robiłam jak chciałam
Dbała o pepuszek bo kukutek nam szybko odpoadł bo po 3 dniach...wrócilismy do domu popoludniu i na wieczór odleciał
Ja chciałabym i chłópca bo miałabym parke ale chyba bardziej dziewczynke bo miałabym wszystko po małej miały by razem pokoj itp...bede kochać i chłopca i dziewczynke byle zdrowe było
oregano płukaj gardło na zmiane woda z solą i szałwia mi zawsze pomaga
Małą spi...dzis puzno poszła ojj szybko wieczorem nie zaśnie
Ide zjesc pomidorka z smietanka i rzodkiewką