Arteofbeaut y witaj :-)
Co do slubu to my tez bardzo szybko zalatwialismy, a raczej glownie tesciowa. Oswiadczyny byly w listopadzie 2009, a dwa miesiace pozniej w styczniu slubowalismy sobie
. Chcielismy takiego szybkiego slubu, a tesciowej udalo sie zalatwic i kosciol i sale w eskspresowym tempie. W ciagu dwoch miesiecy zorganizowalismy wszystko i slub i przyjecie, i zaproszenia i suknie i smoking itd, pisalismy jeszcze wlasne przysiegi... no i bylo pieknie
... slubowalismy sobie w Londynie, pamietam jak snieg wtedy sypal, ale wszyscy dojechali
. Piekne wspomnienia
.
Nonek kciuki za jutro
. Na tych wynikach nie znam sie za bardzo, ale najlepiej jak z lekarzem wszystko skonsultujesz.
Aia my za Was trzymamy mega ogromne kciuki, wierze, ze bedzie dobrze
Basia wzruszajace to sa chwile
. Moj najstarszy synus tak robi i sredni tez, bo najmlodszy jeszcze za maly, on tylko obserwuje
. Pierworodny to i tuli brzusio, caluje, glaszcze, przytula sie, podciaga koszulke i mnie pyta jak „baby” sie czuje, co tam w brzuszku robi itd
. Sredni tez sie tuli i buziaki daje
. Razem z mezem mowimy im, ze w brzuszku jest dzidzia i tatus im powtarza, ze na mamusie trzeba uwazac i nie skakac, aby dzidzi krzywdy nie zrobic. A oni obserwuja tatusia jak przytula sie do brzusia, podciaga koszulke caluje i mowi, bo moj maz to juz sobie dlugie rozmowy z brzuszkiem ucina, zwlaszcza wieczorami i zanim wyjdzie do pracy albo jak wraca to podejdzie do mnie ukleknie, koszulke do gory caluje brzucholka, poglaszcze i mowi „daddy loves you „
. A ja mam lzy w oczach jak on tak robi, jak chlopcy tak sie tula i caluja, to sa bezcenne chwile
. Pierworodny pomoga mi brzuszek smarowac
. A ostatnio maz tlumaczyl najstarszemu, bo moj brzuszek pieknie uwypuklony, juz go tak latwo nie ukryje i bylam w krotkich spodenkach i w gorze od kostiumu kapielowego i pierworodny tak zaczal sie mi przygladac i zaczal mowic, ze mamusi brzuszek sie robi duzy, a tatus mu zaczal tlumaczyc po swojemu dlaczego tak sie dzieje, ale nie bede pisala jak dokladnie haha
.
A ja narazie nie chce zapeszac, ale mdlosci lzejsze, pawie rzadziej
.
Zaraz uciekam na zakupy zapasy zrobic
.
Wczoraj wieczorem wcinalam mini marchewki z sosem czosnkowym mniam
.