reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
nonek zatem powodzenia na wizycie i czekamy na wieści:-):-)
K.M-B zazdroszczę Ci takiego spioszka bo Kamil kiedyś spał tak do 8nawet bywało ze do 9 a chodzi spać między 20-21 a i tak wstaje o 6 ale tylko wtedy jak za oknem świeci słonko
Hmm ja na obiad wymyśliłam ziemniaki,jajko sadzone i kefirek
K.M-B zazdroszczę Ci takiego spioszka bo Kamil kiedyś spał tak do 8nawet bywało ze do 9 a chodzi spać między 20-21 a i tak wstaje o 6 ale tylko wtedy jak za oknem świeci słonko
Hmm ja na obiad wymyśliłam ziemniaki,jajko sadzone i kefirek
Ostatnia edycja:
koriander
hej:-) my juz po badaniu dzidzius ma 6,4cm wszystkie wyniki w normie serce ma 4 komory, zoladek jest, przeziernosc ok, kregoslup piekny, buzka przerozkoszna Zycze wam wszystkim takich wrazen juz wkrotce Zdjecie wstawie po powrocie do domku
Towicz86266
Baśka_28 ściągam po Tobie pomysł na obiadek mniam mniam
Towicz86266
Ja jutro mam scan i juz sie nie moge doczekać :-)
Paulettta
K.M-B- rozważam wproszenie się do Ciebie na obiad
Ja chyba dzisiaj fettuccini z krewetkami, czosnkiem i pietruszką, a na weekend rosół- mam wielką ochotę A jajka sadzone, młode ziemniaczki z koperkiem i mizerię też biorę pod uwagę-mniaaaammmmm
Ja chyba dzisiaj fettuccini z krewetkami, czosnkiem i pietruszką, a na weekend rosół- mam wielką ochotę A jajka sadzone, młode ziemniaczki z koperkiem i mizerię też biorę pod uwagę-mniaaaammmmm
laperedhil
koriander superowo!!! czekam na fotke
mi tu ktos smaka zrobil na mloda kapustke!! no no nie wolno mamy w ciazy draznic
zupka pomidorowa dzisiaj u mnie
mlode ziemniaczki i mizeria... mniam mniam mniam
jestescie okropne z tymi smakami
mi tu ktos smaka zrobil na mloda kapustke!! no no nie wolno mamy w ciazy draznic
zupka pomidorowa dzisiaj u mnie
mlode ziemniaczki i mizeria... mniam mniam mniam
jestescie okropne z tymi smakami
niezapominajka1101
Happy
Baska, ja mialam dzisiaj takie sniadanie:-)
Baśka_28
Ja sama dla siebie dodatkowo do obiadku mizeria bo mąż i synek nie chcą
A jutro pierogi chyba o ile zechce mi się je zrobić...
A w niedzielę jak Pauletta rosołek i na drugie kluski śląskie lub ziemniaki i kurczak z piekarnika do tego surówka z kapusty kiszonej bądz jak kto woli buraczki z chrzanem
Strasznie z tymi smakami mi się robi jednego obiad nie zrobię a już myślę o kolejnym na nst dzionek.
A jutro pierogi chyba o ile zechce mi się je zrobić...
A w niedzielę jak Pauletta rosołek i na drugie kluski śląskie lub ziemniaki i kurczak z piekarnika do tego surówka z kapusty kiszonej bądz jak kto woli buraczki z chrzanem
Strasznie z tymi smakami mi się robi jednego obiad nie zrobię a już myślę o kolejnym na nst dzionek.
reklama
laperedhil
ja w ogole nie mam smaka na nic, dopiero jak czytam wasze smaki to zaczynam byc glodna i mi slinka leci na cos ..
chyba tez na weekend poprosze meza o kluski slaskie bo robi najlepsze o jaka ja glodna hahaha
a jesc musze coby maluch szybko rosl
chyba tez na weekend poprosze meza o kluski slaskie bo robi najlepsze o jaka ja glodna hahaha
a jesc musze coby maluch szybko rosl