reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej dziewczynki

Ja nie śpie od 6 rano, nie mogę się doczekać 16. Wysprzątałam w domu chyba juz wszystko co było. Teraz sobie siedze z mężem i oglądamy film. Jak wróce zdam relacje.

reklama
nonek zatem powodzenia na wizycie i czekamy na wieści:-):-)
K.M-B zazdroszczę Ci takiego spioszka bo Kamil kiedyś spał tak do 8nawet bywało ze do 9 a chodzi spać między 20-21 a i tak wstaje o 6 ale tylko wtedy jak za oknem świeci słonko:baffled:
Hmm ja na obiad wymyśliłam ziemniaki,jajko sadzone i kefirek:tak:

Ostatnia edycja:
hej:-) my juz po badaniu:-D dzidzius ma 6,4cm wszystkie wyniki w normie serce ma 4 komory, zoladek jest, przeziernosc ok, kregoslup piekny, buzka przerozkoszna:-D:-D:-D Zycze wam wszystkim takich wrazen juz wkrotce:tak::tak: Zdjecie wstawie po powrocie do domku

K.M-B- rozważam wproszenie się do Ciebie na obiad:p
Ja chyba dzisiaj fettuccini z krewetkami, czosnkiem i pietruszką, a na weekend rosół- mam wielką ochotę;) A jajka sadzone, młode ziemniaczki z koperkiem i mizerię też biorę pod uwagę-mniaaaammmmm

koriander superowo!!! czekam na fotke :)
mi tu ktos smaka zrobil na mloda kapustke!! no no nie wolno mamy w ciazy draznic :p
zupka pomidorowa dzisiaj u mnie :)

mlode ziemniaczki i mizeria... mniam mniam mniam
jestescie okropne z tymi smakami :p

Ja sama dla siebie dodatkowo do obiadku mizeria bo mąż i synek nie chcą:happy2:
A jutro pierogi chyba:sorry2: o ile zechce mi się je zrobić...
A w niedzielę jak Pauletta rosołek i na drugie kluski śląskie lub ziemniaki i kurczak z piekarnika do tego surówka z kapusty kiszonej bądz jak kto woli buraczki z chrzanem:happy:
Strasznie z tymi smakami mi się robi jednego obiad nie zrobię a już myślę o kolejnym na nst dzionek.

reklama
ja w ogole nie mam smaka na nic, dopiero jak czytam wasze smaki to zaczynam byc glodna i mi slinka leci na cos ..
chyba tez na weekend poprosze meza o kluski slaskie bo robi najlepsze :D o jaka ja glodna :D hahaha
a jesc musze coby maluch szybko rosl :)

Do góry