reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej dziewczynki

Ja nie śpie od 6 rano, nie mogę się doczekać 16. Wysprzątałam w domu chyba juz wszystko co było. Teraz sobie siedze z mężem i oglądamy film. Jak wróce zdam relacje.

reklama
nonek zatem powodzenia na wizycie i czekamy na wieści:-):-)
K.M-B zazdroszczę Ci takiego spioszka bo Kamil kiedyś spał tak do 8nawet bywało ze do 9 a chodzi spać między 20-21 a i tak wstaje o 6 ale tylko wtedy jak za oknem świeci słonko:baffled:
Hmm ja na obiad wymyśliłam ziemniaki,jajko sadzone i kefirek:tak:

Ostatnia edycja:
hej:-) my juz po badaniu:-D dzidzius ma 6,4cm wszystkie wyniki w normie serce ma 4 komory, zoladek jest, przeziernosc ok, kregoslup piekny, buzka przerozkoszna:-D:-D:-D Zycze wam wszystkim takich wrazen juz wkrotce:tak::tak: Zdjecie wstawie po powrocie do domku

K.M-B- rozważam wproszenie się do Ciebie na obiad:p
Ja chyba dzisiaj fettuccini z krewetkami, czosnkiem i pietruszką, a na weekend rosół- mam wielką ochotę;) A jajka sadzone, młode ziemniaczki z koperkiem i mizerię też biorę pod uwagę-mniaaaammmmm

koriander superowo!!! czekam na fotke :)
mi tu ktos smaka zrobil na mloda kapustke!! no no nie wolno mamy w ciazy draznic :p
zupka pomidorowa dzisiaj u mnie :)

mlode ziemniaczki i mizeria... mniam mniam mniam
jestescie okropne z tymi smakami :p

Ja sama dla siebie dodatkowo do obiadku mizeria bo mąż i synek nie chcą:happy2:
A jutro pierogi chyba:sorry2: o ile zechce mi się je zrobić...
A w niedzielę jak Pauletta rosołek i na drugie kluski śląskie lub ziemniaki i kurczak z piekarnika do tego surówka z kapusty kiszonej bądz jak kto woli buraczki z chrzanem:happy:
Strasznie z tymi smakami mi się robi jednego obiad nie zrobię a już myślę o kolejnym na nst dzionek.

reklama
ja w ogole nie mam smaka na nic, dopiero jak czytam wasze smaki to zaczynam byc glodna i mi slinka leci na cos ..
chyba tez na weekend poprosze meza o kluski slaskie bo robi najlepsze :D o jaka ja glodna :D hahaha
a jesc musze coby maluch szybko rosl :)

Do góry