reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ja wczoraj kładę spać wieczorem synka a on mnie pyta czy jego dzidziuś w brzuszku mamusi tez idzie spać ja mówię że tak on podniósł mi koszulkę i mówi "dobranoc dzidziusia"dał buziaka w brzuszek i poszedł spać to był taki wzruszający widok że popłynęły mi łzy.
W ogóle on na dzień dobry daje brzuszkowi buzi i na dobranoc ale wczoraj to było tak zupełnie inaczej tak bardziej podnieśle to odebrałam.

reklama
Odebrałam wyniki MOże mi pomozecie bo kompletnie nie wiem;/

cytmegalovirus -p/c w kl. IgG: wynik 13,200

wynik ujemny: 0,0-6,0
wynik wątpliwy: 6,0- 15
wynik dodatki: powyżej 15.

cytomeglovirus -p/c w kl. IgM wynik: 0,150

wynik ujemny: <0,85
wynik wątpliwy: 0,85-0,99
wynik dodatni: 1,00 i powyżej

nonek ja niestety nie pomogę bo się nie znam na tym.
Szyszunia,Towicz no jak się tak patrzy na to aż serce ściska ze wzruszenia kocham to jak on się zachowuje i mówi ciągle że jego dzidziuś a od niedzieli mówi że siostrzyczka(ale nikt mu nic nie sugerował sam zaczął tak mówić).
Sasiadka moja jak go słucha albo widzi że on tak robi to płacze:sorry2:

reklama
Do góry