reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

:) no bo naprawdę świetnie się czuję :)
oczywiście na samym początku pobolewało mnie podbrzusze ale może to tylko schiz bo dowiedziałam się o ciąży i starałam się strasznie chuchać i dmuchać na siebie i wstawałam powoli jakbym już miała co najmniej 7 miesięczną fasolkę w brzuchu

Coś o sobie...na szczęście mam super prace bo jestem kosmetologiem i wizażystą(plus charakteryzatorem) toteż na tą chwilę nie koliduję mi praca z ciążą :) mam super klientki i firme w domu wiec sama dozuje sobie ile pracuje i kiedy

Za tydzień biorę ślub (myśle ,że nasza ,,Fasola") nas zmobilizowala bo załatwiliśmy wszytsko w 2tyg i mam piekna suknie ,ślub kościelny i piękną restauracje :) i tyle o mnie :)

reklama
No to tylko gratulować, nasza fasola tez nas zmobilizowała i to paryskie dziecko z podroży przedślubnej :-D:-D:-D, ślub kościelny mamy 31/08 :tak:;-)
Aaaa na początku miałam tak samo jak ty z tym wstawaniem i uważaniem:-)a to tez może dlatego ze to pierwsza dzidzia nasza.

Witam.Ja dziś chociaż wstałam niedawno kompletnie brak weny do życia:baffled:
Czuję się nie wyspana i wstałam z takim potwornym bólem głowy że szok.
Ciśnienie czy cuś:dry:
Poczytałam to o tej pijanej matce i ja się pytam gdzie ta baba na mózg?:wściekła/y:Tyle kobiet,mężczyzn,par marzy o dzidziusiu a taka debilka nie wypał społeczeństwa takie coś robi mi to się w głowie nie mieści:no:
Brak słów normalnie biedne dzieciątko!!

Cześć dziewczyny

Ja dzisiaj ide po wyniki krwi to co robiłam to specjalne badanie mam nadzieje, że wszystko ok. A jutro tak jak mówiłam usg genetyczne nie możemy doczekać się z mężem.
Dzisiaj siedzę w domu i sprzatam.
Co do tej kobiety nie wypowiadam się i nie komentuje, bo strasznie denerwują mnie takie sytuacje i takie kobiety!!!

Ja dzis rano po badaniach krwi i moczu:) czekam na wyniki, mailem mam dostac;))

Arteofbeauty ja biore slub koscielny 31.05 !! w miesiac wszystko zalatwilismy :)) no ... prawie bo jeszcze buty musze kupic;/

Jejciu jak u was można wszystko szybko załatwic. U nas cieżko z restauracją czy salą . Brat mojego męża bierze ślub 6 lipca dopiero taki termin był wolny a dzidziuś z poczatku listopada;) Ja pamiętam, że ja ślub zamawiałam ponad rok wcześniej;)

zalezy jakie ma kto wymagania ;) bo ja np. slub mam w piatek ;) inaczej nie znalazlabym sali ! ale mnie to kompletnie nie przeszkadza, nawet sie ciesze, bo w sobote planujemy wieeelkie poprawiny na ogrodzie;) grill i duuzo znajomych;) bo w dzien slubu zaprosilismy tylko 30osob do restauracji, najblizsza rodzina - sam obiad tort i kawa;)

Baska u mnie to samo, pogoda sie zmienila i mam parszywa migrene od wczoraj! Dzis tez obudzilam sie z bolem i zaraz do pracy... ;,(

Pierwszy raz tez obudzilam sie UMIERAJACO glodna w nocy i o 4 rano jadlam danio i melona :) zasnelam dopiero 2h pozniej :/

Mam nadzieje ze wszystkie te dziwactwa i dolegliwosci zakoncza sie zdrowym dzieckiem :D

hejhej;-)

madaa gratulacje!! Ja jutro ide:tak: Dziekuje ci kochana za twojego priva, mam nadzieje ze teraz bedzie z nami coraz lepiej:-D
Ddziub tak to wlasnie podobno jest ze z takich ciazowych dolegliwosci rodza sie zdrowe dzieci:blink: Wspolczuje migreny:sorry2: podobno idzie fala upalow..

Aneczka piekna data, moje i mojej corci urodzinki:-D My tez bralismy slub w piatek:-)

nonek na ktora masz usg? Bedziemy razem podgladac naszych fikaczy:blink:

A u mnie wczoraj pierwszy dzien bez pawia:tak:!

reklama
Do góry