reklama
laperedhil
Fanka BB :)
madaa super ze dobre wyniki
szyszunia ja bym ta kobiete normalnie $%T$T#@#E@! za taka krzywde dziecku
mi juz tylko z objawow spanie zostalo, w sumie zawroty glowy doszly, zapachy i mdlosci na szczescie baaardzo sporadyczne.
Coprawda dzisiaj w samochodzie do pracy ryczalam dobre 30 min bo pan przed nami sarenke potracil!!!!! nie moglam sie pozbierac :/ a wczoraj znowu mialam ataki smiechu az brzuch bolal
dzisiaj ciociowe racuchy byly mniam mniam a na obiad cos indyjskiego
a co do parowek to ja wcinam jedynki, z ta zywnoscia teraz to loteria, bo nawet ta organiczna czy eko to trafia sie oszukana i tak naprawde nigdy nie wiadomo co jesz. Grunt to umiar i urozmaicenie
mam smaka na buleczke z serem i pomidorem! oj meza do sklepu wyrzuce
jutro mam genetyczne i mieszane uczucia, bo jak dzisiaj czytalam to sie okazuje ze dobry wynik nic nie oznacza, tak samo jak zly wynik :/ i badz tu madry i pisz wiersze.
Pociesza mnie widoczek fikańca
szyszunia ja bym ta kobiete normalnie $%T$T#@#E@! za taka krzywde dziecku
mi juz tylko z objawow spanie zostalo, w sumie zawroty glowy doszly, zapachy i mdlosci na szczescie baaardzo sporadyczne.
Coprawda dzisiaj w samochodzie do pracy ryczalam dobre 30 min bo pan przed nami sarenke potracil!!!!! nie moglam sie pozbierac :/ a wczoraj znowu mialam ataki smiechu az brzuch bolal
dzisiaj ciociowe racuchy byly mniam mniam a na obiad cos indyjskiego
a co do parowek to ja wcinam jedynki, z ta zywnoscia teraz to loteria, bo nawet ta organiczna czy eko to trafia sie oszukana i tak naprawde nigdy nie wiadomo co jesz. Grunt to umiar i urozmaicenie
mam smaka na buleczke z serem i pomidorem! oj meza do sklepu wyrzuce
jutro mam genetyczne i mieszane uczucia, bo jak dzisiaj czytalam to sie okazuje ze dobry wynik nic nie oznacza, tak samo jak zly wynik :/ i badz tu madry i pisz wiersze.
Pociesza mnie widoczek fikańca
nawiązując do niezdrowego jedzenia, na które ja także mam ochotę :-)
Fast foody groźne dla przyszłych matek? - wideo Dzień Dobry TVN
laperedhil, też mam jutro genetyczne i oczywiście już sprawdzałam jaka powinna byś przezierność karkowa i tak dalej ;-)
Fast foody groźne dla przyszłych matek? - wideo Dzień Dobry TVN
laperedhil, też mam jutro genetyczne i oczywiście już sprawdzałam jaka powinna byś przezierność karkowa i tak dalej ;-)
Koralikowa
hejj
Bosze ten kosciol i angielski i wogole mnie wykoncza..wiecznie zalatana...
nie nadrobie was,,ale juz jestem na biezaco...
Bosze ten kosciol i angielski i wogole mnie wykoncza..wiecznie zalatana...
nie nadrobie was,,ale juz jestem na biezaco...
Koralikowa
Nonek to fajnie.ze razem idziecie.
Ja pewnie znowu 31.05 pojde sama.
Ja pewnie znowu 31.05 pojde sama.
laperedhil
ja z mezulkiem stres sie wlacza
reklama
Ja jak chodze na nfz to ie zabieram męża, gdyż to jest w godzinach od 10 do 15 a on jst wtedy w pracy. A w piatek prywatnie ale do tego samego lekarza to idziemy razem bo mogłam sobie wybrać godzine, idziemy na 16 Wiem, że nie dowiem się kto mieszka w brzuszku, ale powoli mnie to ciekawi. Ważne żeby fasolka była cała i zdrowa. Jak na razie malutka tydzień temu 4, 5 cm