laperedhil
Fanka BB :)
niezapominajka myslalam ze ze to zapalenie dziasla, ale okazalo sie powazniejsze i zabek musial byc kanalowo oczyszczony i dzisiaj jest cudna ulga i powinnam podziekowac innemu dentyscie ja to mam pecha do nich!
co do spania to ja mam tak samo, zasypiam jak jasno, budzie sie o swicie - niedziela o 7!!!!
jak sie obudze o tej 5 to ciezko usnac, ale udaje sie na chwile przed budzikiem i o 6:15 z budzikiem nie moge wstac bo jestem nie tomna.
W nocy tez wstaje juz na siusiu ale zasypiam bez problemu.
Juz czuje sie duzo lepiej niz na poczatku ciazy, ale wech dalej mam przeczulony koszmarnie. Zachcianeczki tez sa. Dzisiaj mama mi zrobila barszczyk ukrainski omomonomn
nie moge doczekac sie czwartku a nuz zobacze siusiaczka juz hahahaha
co do spania to ja mam tak samo, zasypiam jak jasno, budzie sie o swicie - niedziela o 7!!!!
jak sie obudze o tej 5 to ciezko usnac, ale udaje sie na chwile przed budzikiem i o 6:15 z budzikiem nie moge wstac bo jestem nie tomna.
W nocy tez wstaje juz na siusiu ale zasypiam bez problemu.
Juz czuje sie duzo lepiej niz na poczatku ciazy, ale wech dalej mam przeczulony koszmarnie. Zachcianeczki tez sa. Dzisiaj mama mi zrobila barszczyk ukrainski omomonomn
nie moge doczekac sie czwartku a nuz zobacze siusiaczka juz hahahaha