reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

mnie tez teraz kilogramy wchodza jak szalone!!!! przez trzy tyg przytylam 3 ,5 kilograma!!!!!! fakt ze tez zadziej sie wyprozniam (swoja droga dobre sposoby) napewno tez wyprobuje.....

reklama
Ja po wizycie,

na szczescie wszystko ok :tak:
serduszko Małego biło jak szalone:-)
zmierzony brzuszek, 29 cm co odpowiada 29 tygodniowi:tak:
krew mi pobrała, mocz oddalam do badania, itp.
I wychodzi ze jest w porządku:-)

teraz kolejna wizyta w szpitalu 19 kwietnia w sprawie porodu, ciekawe co mi powiedzą

ja dziś również zaliczyłam wizytkę u ginki :-)

wsio ok :-D

krew , mocz ok

serducho bije mocno , młody rośnie - długie nogi będzie miał - wg.dł uda 29 tydzień i 2 dni , ale to już wiem po połówkowym gdzie usłyszałam , że koszykarz rośnie a m na to że nie bo piłkarz :-D

waga w górę ale tylko 2 kg , myślałam że będzie więcej uffff bo od ostatniej wizyty na l4 jestem a co się z tym wiąże mniejsza aktywność i więcej jedzonka

jedynie szyjka krótka :-( ale to malutki minusik

Witajcie
Ja wlasnie wrocilam od lekarza. Wszystko oki. Mlody wazy 1850, wiec juz chyba nie jest taki wypasiony :)
A ja dzieki diecie cukrzycowej przez dwa tygodnie nie przytylam ani grama. Strasznie sie ciesze:-D

Kurczę a ja dopiero 16 kwietnia do lekarza i usg i ważenie. Ostatnio swojego maluszka widziałam 15 lutego. ;-) Moja wagateż już 10 na plusie. :angry:

reklama
Do góry