Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
Ja wlasnie wrocilam od lekarza. Wszystko oki. Mlody wazy 1850, wiec juz chyba nie jest taki wypasiony
A ja dzieki diecie cukrzycowej przez dwa tygodnie nie przytylam ani grama. Strasznie sie ciesze
Byłam w czoraj na kontroli i wszystko dobrze. Lakarka poradziła kilka leków i metod na zaparcia więc będę teraz walczyć. Od przyszłej wizyty będę juz chodzić co 2 tygodnie. Uuuuu coraz bliżej ;-)
a ja wlaśnie wróciłam ze szpitala z izby przyjęć. Cały dzień nie czułam ruchów dziecka. Wpadliśmy w strach, wparowaliśmy do szpitala na KTG i badanie. Okazało się, że dzieciaczek się rusza, KTG wzorowe, waży 1,400 g i jest okazem zdrowia. Dziwne, że cały dzień ruchów nie czułam, dopiero jak go KTG przydusiło to zaczął podskakiwać. Przez chwilę, gdy położna szukała serducha i była cisza - poryczałam się jak dziecko ze strachu. A potem 20min dochodzenia do siebie słuchając bicia serca młodego
Jesteśmy wykońćzeni....