reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

esperanza ja mialam mega problem na poczatku to pilam codziennie rano filizanke naparu z siemienia lnianego, taka galareta. siemie codziennie rano mielisz, tak ze dwie lyzki, i zalewasz wrzatkiem, pijesz jak ostygnie

teraz juz lepiej i co rano jogurt naturalny z otrebami tez daje rade

reklama
Dziewczyny, co robicie jak macie zaparcia? Dostałam nowe, mocniejsze żelazo i teraz mam problemy z wypróżnieniem. Mozna brać jakieś specjalne srodki w ciąży? Sama zmiana diety niewiele pomaga.....

Regularnie Colon C - łyżeczka na szklankę wody. Wypija się na 20 min. przed śniadaniem. Na mnie zawsze działa. A w razie mega problemu czopek glicerynowy w duspko:-D

esperanza tez ostatnio mam ten problem:zawstydzona/y:
I tak jest dobrze bo jak byłam w ciąży z Kuba to dopiero była masakra, a pozniej sie dziwic ze prawie 30 przytyłam:-D
ja mam problem, bo ja nie cierpie zadnych otrębow, płatków itp:no:
a juz najbardziej mleka:zawstydzona/y:

Dziewczyny, co robicie jak macie zaparcia? Dostałam nowe, mocniejsze żelazo i teraz mam problemy z wypróżnieniem. Mozna brać jakieś specjalne srodki w ciąży? Sama zmiana diety niewiele pomaga.....

mi też najbardziej pomaga kiwi, właśnie przed chwileczką zjadłam 2 sztuki :)

Hurrraaa, odebrałam wyniki badań i pierwszy raz od kilku miesięcy nie mam anemii!!!! :-)Czyli jednak nowe żelazo podziałało. Bardzo się cieszę. Natomiast zauważyłam, że mam lekko podniesiony poziom białych krwinek i monocytów. Ale to chyba dosc normalne na tym etapie ciąży. Tez tak macie?

Jutro akurat wizyta u lekarza i się dowiem wszystkiego. Wypróbuję wasze sposoby na zaparcia i mam nadzieję, że pomoże. Bo niestety przez nie zaczęłam przybierać na wadze. Dziś po 4 dniach bez ważenia kolejny kg na plusie. Już mam 10 kg wiecej :/

reklama
Do góry