reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

gratuluje udanych wizyt;-)

december ja tak nie raz jechalam jak bylam z Kuba w ciazy:tak:
wazne, ze wszystko ok

reklama
Carla powodzenia!

December dobrze ze wszystko ok! i dobrze ze pojechalas sprawdzic . nie lubie tego momentu jak polozna szuka serduszka do posluchania...masakra zawsze czuje strach

Esperanza gratuluje wizyty. mi juz tez kazali przyjsc nie za 4 tygonie a za 3, a potem za 2. tyle ze te za 3 to wypada w nastepnym tygodniu a my chorzy i z malym do gina nie pojde:/a nie mam z kim go zostawic

Ania gratki!duuza dzidzia. przynajmniej w porownaniu z moja. bo moja wazy 1300 a ciaza starsza jednak te kilka dni. wiec pol kg roznicy na tym etapie to mi sie wydaje ze baardzo duzo. chociaz te nasze wymiary takie dziwne hehe, jak z rafalem tez, bo w tej chwili malutki ma glowke na 34 tydzien a nogi na 26 :D rafal tez mial takie rozbieznosci:) nie mial po kim byc wysoki no i teraz ten tez nie ma.

reklama
Do góry