reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

mnie tez teraz kilogramy wchodza jak szalone!!!! przez trzy tyg przytylam 3 ,5 kilograma!!!!!! fakt ze tez zadziej sie wyprozniam (swoja droga dobre sposoby) napewno tez wyprobuje.....

reklama
Ja po wizycie,

na szczescie wszystko ok :tak:
serduszko Małego biło jak szalone:-)
zmierzony brzuszek, 29 cm co odpowiada 29 tygodniowi:tak:
krew mi pobrała, mocz oddalam do badania, itp.
I wychodzi ze jest w porządku:-)

teraz kolejna wizyta w szpitalu 19 kwietnia w sprawie porodu, ciekawe co mi powiedzą

ja dziś również zaliczyłam wizytkę u ginki :-)

wsio ok :-D

krew , mocz ok

serducho bije mocno , młody rośnie - długie nogi będzie miał - wg.dł uda 29 tydzień i 2 dni , ale to już wiem po połówkowym gdzie usłyszałam , że koszykarz rośnie a m na to że nie bo piłkarz :-D

waga w górę ale tylko 2 kg , myślałam że będzie więcej uffff bo od ostatniej wizyty na l4 jestem a co się z tym wiąże mniejsza aktywność i więcej jedzonka

jedynie szyjka krótka :-( ale to malutki minusik

Witajcie
Ja wlasnie wrocilam od lekarza. Wszystko oki. Mlody wazy 1850, wiec juz chyba nie jest taki wypasiony :)
A ja dzieki diecie cukrzycowej przez dwa tygodnie nie przytylam ani grama. Strasznie sie ciesze:-D

Kurczę a ja dopiero 16 kwietnia do lekarza i usg i ważenie. Ostatnio swojego maluszka widziałam 15 lutego. ;-) Moja wagateż już 10 na plusie. :angry:

reklama
Do góry