reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Powiadasz ze to 31 dc no a jakie dlugie masz cykle ?
Ja zazwyczaj mam cykle 30-32 dniowe wiec jeszcze tydzien i sie dowiem co mi dolega :-D

ja mam cykle 28 i 31 roznie one sa ale nigdy nie mialam dluzszych przewaznie 28 przynajmnie dwa ostatnie byly 28 i to z dokladnoscia niemal ze minuty :) 
Edyta to &&&&&&&& za ciebie fajnie by bylo gdybysmy byly w ciazy wszystkim nam tu tego zycze :) z calego serduszka by zabily wnas malutkie serduszka :)

karin to zaskoczenie pozytywne :-D
ja tez nie mialm nigdy monitoringu,jakos tak szybko zachodziam w ciaze,tylko teraz cos szwankujemy :wściekła/y:ale wydaje mi sie,ze ten bol mam na kilka dni przed..mierze teraz temp.to bede wiedziala..ciekawe jaka bedzie jutro ?? wiecie,ze to mierzenie temp.uzaleznia ??zawsze jak ide spac to zastanawiam sie,jaka bedzie jutro i juz chce aby bylo rano :-D

a ja poprosze o herbatke,bo mi cos w bani sie kreci,az mam mroczki przed oczami,wiec boje sie pic kawe

asia to tez trzymama &&&&&& 

Wiktoria ja wlasnie zrobilam sobie kawe plus kapucznio czekoladowe i do tego mleczko mmmm pyszny mix i cholernie pewnie kaloryczny ale co tam dzis moge :)

reklama
Oj to sie szykuja gorace dni pojda w ruch testy w koncu :-D

Asia za Ciebie tez &&&

Wikoria a ty szlajesz z tym cynamonem to dla mnie sa ewidentne objawy tylko nie wiem czy ciazowe,czy przed @ :-p

Do góry