reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Hej dziewczyny

Alez naklikałyście dzisiaj tych stronek :-)

Co ja widzę..

Testy poszly w ruch!!!!!!!!!!!!
Super!!!!!!!

Z całego serca kibicuję, niech się uda!!!!!!!!

Ja dzisiaj pracowałam trochę w domu a teraz nadrabiam troszkę zaległości w sprzątaniu......

A jutro chyba wystawię nasze autko na sprzedaż, bo już długo się do tego przymierzamy a jakoś ciągle odwlekamy w czasie (może dlatego, że teraz zima i jednak łatwiej jest gdy się to autko ma :tak:) ale już nas tak wkurza, że szkoda gadać....... Często się psuje, naprawy są kosztowne ale mnie najbardziej wkurzają drzwi od strony pasażera z przodu - gdy temperatura na dworze jest mniej więcej poniżej zera to one się nie chcą zamykać!!!!!!!!!! Taki fenomen!!!!!!!!! Dzisiaj o tym zapomnieliśmy, zawoziłam męża do pracy, wsiadł do auta i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..............................
Musiał trzymać całą drogę drzwi, ja jechałam pomalutku a najlepsze było potem........ gdy wracałam sama to miałam drzwi przywiązane szalikiem za klamkę do hamulca ręcznego!!!!!!!! :szok:

Więc BARDZO chętnie sprzedam ten złom!!!!!!! :rofl2:

A co do tej porwanej 6-miesięcznej Madzi...........
Nie potrafię sobie wyobrazić, co muszą czuć jej rodzice..............

Serce się kraja naprawdę jak pomyślę, co mogło się przydarzyć temu dziecku............. :-(

Ale podobnie jak Wam ta sprawa wydaje mi się troszkę dziwna, sama nie wiem dlaczego........
Może się czepiam, ale ja chyba nie potrafiłabym, nie byłabym w stanie udzielać wywiadu na spokojnie gdyby ktoś porwał moje ukochane dziecko.......
Ale w sumie co mają ci rodzice zrobić?
Muszą działać i szukać.........

Wiktoria a Ty czasem w ciazy nie jestes ?:szok: no niezly brzuszek masz :-p

Heksa a to Ci dopiero przygoda...na zlom go na zlom :-D

Asiunia czekam na zdjecie brzusia ;-)

reklama
:-D:-D:-D no to masz super z tymi drzwiami my mamy narazie samochód vw passat kombi i też mamy drzwi zepsute od strony pasarzera klamka się zepsułą więc jak chce wsiąśc do samochodu to mąż najpierw wchodzi jako kierowca i od środka mi otwiera te dzwi pasarzera :-D napoczątku było to romantyczne takie dzętelmeńskie ale teraz mam już dosyć
na jesieni chcemy zmienić samochód a drzwi mąż ma uszykować ale nie wiem kiedy

ja to mam brzuszek nie zeszło mi po ciąży bo w drugiej przytyłam ponad 30 kg i mam jeszcze na plusie a brzuszek jak wypne to mam jak w 5 miesiącu

Ostatnia edycja:
Do góry