reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

czesc moje kochane :-)
spac dzisiaj w nocy nie moglam,wczoraj wyczytalam na necie,ze mala Madzia nei zyje :-:)-(
[*]......................
na ziemi nie ma sprawiedliwosci,ale po smierci jest i mam nadzieje,ze ludzie,ktorzy zabili ta mala kruszynke za wszystko zaplaca :-(.zastanawiam sie jakim to trzeba byc potworem,aby zrobic krzywde wlasnemu dziecku,jakiemukolwiek dziecku ??? mi to sie w glowie nie meisci :no::no::-:)-(
tyle kobiet pragnie dziecka i nie moga miec,a taka suka(inaczej jej nazwac nie moge ),zajdzie w ciaze szybko,urodzi a potem zabije !!!!!,az sie we mnie gotuje !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pozdrawiam was wszystkie razem i kazda z osobna,jak tylko dopcham sie do kompa,to bede sie odzywala,ale moze byc ciezko,bo u nas kolejny weekend pada,wiec cala rodzinka siedzimy w domciu i trza jakos zajac dzieci,bo jak tego nie zrobimy,to nam mieszkanie wysadza w kosmos :-D

reklama
Wtam Was dziewczynki.
dzis przeprowadziłam z mimi chłopcami rozmowe na temat dzidziusia,który byc moze za nie długi czas pojawi sie u mamy w brzuszku :)Ach jak sie nasmiałam.
padło ptanie od starszego.
-czy jetś pewna,ze chcesz dzidziusia??...wiec odpowiedzialam,ze bardzo pragniemy dzidziusia i serduszko nam to podpowiada.
zaczelam opowiadac jak juz bedzie dzidzia w brzuszku to kupimy specjalny aparacik dzieki ktoremu bedziemy mogli słuchać bicia seduszka...a Klaudiusza pytanie to-czy bedziemy słyszec jak on gada??:-)

wiecie jaka ja jestem głupia :wściekła/y:brałąm meża kurtk do prania i w keszeni znalazłąm 800 zł chyba zapomniał o tych pieniądzach a ja głupia zadzwoniłąm i powiedzałm że znalazłam a on ze co jakie pieniądze dobrze ze powiedzałąś bo zapomiałem onich a tak jak bym mu nie powiedzała to była bym do przodu o 800 zł

jestem,melduje sie:))

asia to zadaj chociaz jakis procent znaleznego:))))))))))))))))))

wlasnie podali w wiadomosciach ze matka Madzi uznana zostala przez badajacych ja psychiatrow za w pelni poczytalna,to chociaz tyle..jezeli nie byl to wypadek to odpowie w pelni za smierc dziecka.

ania,no smieszne potrafia byc dzieciaczki..moja julcia ostatnio miala kilka podejsc o pytanie jak sie rodzi dzidzius no bo wie ze jest w brzuszku u mamy,a ktora strona wychodzi????:-Dwiec jej delikatnie mowie ze w sumie tamtedy gdzie siusiu robi hihi,a ona na to: to znaczy ze ja kiedys mieszkalam z kupką??fujjj
myslalam ze sie poloze ze smiechu ale zachowalam powage i wytlumaczylam ze sa dwie dziurki,jedna od siusiu druga od kupki i ta od siusiu wyszla hahha,mam nadz ze na ajkis czas zaspokoilam jej ciekawosc hihi,bo jeszcze byla kwestia zaplodnienia wiec narazie wkrecilam jej ze tatus dal mi nasionko,a ona a dobre bylo to nasionko??????????????????stwierdilam ze na takie tlumaczenie jest jeszcze za mala hihihih,wogole to przypomina mi to troche nasz etap hahahah,mam nadz ze m bedzie latwy chociaz kilka dni hheheh,jak bedzie stawial opor to czeka go taki los hahah

Jest tu ktos wogole?????cicho tu jak nie wiem...

Ostatnia edycja:
Ja dopiero dotarlam do lapka bo byla kolezanka i ogladalysmy konferencje i bardzo sie ciesze ze matka Madzi bedzie odpowiadala za to co zrobila ...

U nas snieg sie rozchulal ze hoho ,jak tak dalej bedzie padac to bedzie mozna wyjsc na sanki :tak: mrozik jest wiec chlapa sie nie zrobi...Tom wraca z innego miasta i mowi ze ludzie jezdza 5mil /h :eek: masakra ...Klienci zabrali go na gokarty bo brakowalo im osoby do Teamu i tak sie jemu spodobalo i powiedzial ze zabierze chlopakow jak sie cieplej zrobi :-)

prosze trufle czekoladowe a moje sie bawią ale co chwila wybucha jakaś awantura
ciesze się bo mój mężuś już wraca :tak:ale bedzi gdzieś o 1 2 w nocy

reklama
Do góry