reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja własnie uzywam tych pampersów dada i równiez jak dla mnie są ok,te pampersy sleep&play tez mam i tez są ok.
Wrócę do tematu wózków dziś zamieniłam "stary" na nowy miałam coneco saturn ogólnie nie był zly składał się w parasolkę i to był + ale jak dla mnie fatalnie się prowadził.Byłam dziś z M w sklepie/komisie zobaczyłam coś fantastycznego lekki duże siedzisko składa się fajnie zwrotny poprostu idealny Mamas&Papas ora no super nowy za 420zł.Dogadałam się z właścicielem że zostawie stary dopłacę 200 i zabieram nasz nowy wóz.Jestem super zadowolona już byliśmy na spacerze i spełnia moje oczekiwania
a ja już byłam zdecydowana na cybex callisto, ale uświadomiłam sobie, że nie da się w nim zapiąć dziecka, tylko w te pasy między nóżkami i po bokach, tylko trzeba dziecko zapinać albo całkiem łącznie z pasami naramiennymi, albo wcale. Lipa trochę:-( I znowu jestem w kropce:///
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no słyszałam pozytywne opinie o tym mamas and papas...zrobisz fotkę?
powiedz wyglada na solidny? ma siedzisko szerokie? i czy ma to zabezpieczenie miedzy nogami?
ja cybexa rezygnuje...
yra kiedy dostaniecie wozek jestem mega ciekawa....mozna do niego chyba zainstalowac nawet gondolke nie?
powiedz wyglada na solidny? ma siedzisko szerokie? i czy ma to zabezpieczenie miedzy nogami?
ja cybexa rezygnuje...
yra kiedy dostaniecie wozek jestem mega ciekawa....mozna do niego chyba zainstalowac nawet gondolke nie?
Marciaa tak wygląda MAMAS&PAPAS - PEG PEREGO - WÓZEK ORA (1473360349) - Aukcje internetowe Allegro wydaje się solidny i jest szerokie siedzisko zabezpieczenia nie ma są zwykle pasy na ramienne i boczne moje dziecko nie protestuje jak jest zapinany więc problemu nie mam. Teraz wlaśnie go podziwiam cieszę sie jak dziecko z nowej zabawki
k_aralajna
Fanka BB :)
justyna bardzo mi sie podoba
az sie zachciewa nowego chociaz mialam nie zmieniac ;-)
az sie zachciewa nowego chociaz mialam nie zmieniac ;-)
reklama