reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wrócę do tematu wózków dziś zamieniłam "stary" na nowy miałam coneco saturn ogólnie nie był zly składał się w parasolkę i to był + ale jak dla mnie fatalnie się prowadził.Byłam dziś z M w sklepie/komisie zobaczyłam coś fantastycznego lekki duże siedzisko składa się fajnie zwrotny poprostu idealny Mamas&Papas ora no super nowy za 420zł.Dogadałam się z właścicielem że zostawie stary dopłacę 200 i zabieram nasz nowy wóz.Jestem super zadowolona już byliśmy na spacerze i spełnia moje oczekiwania:)

a ja już byłam zdecydowana na cybex callisto, ale uświadomiłam sobie, że nie da się w nim zapiąć dziecka, tylko w te pasy między nóżkami i po bokach, tylko trzeba dziecko zapinać albo całkiem łącznie z pasami naramiennymi, albo wcale. Lipa trochę:-( I znowu jestem w kropce:///

no słyszałam pozytywne opinie o tym mamas and papas...zrobisz fotkę?
powiedz wyglada na solidny? ma siedzisko szerokie? i czy ma to zabezpieczenie miedzy nogami?

ja cybexa rezygnuje...

yra kiedy dostaniecie wozek jestem mega ciekawa....mozna do niego chyba zainstalowac nawet gondolke nie?:)

Ja też miałam nie zmieniać nawet mi to do glowy nie przyszło ale jak go zobaczyłam jak posadziłam Nikodema i przejachałam się po sklepie to wiedzialam że będzie mój:)

juustyna super ten wózek. powiedz jak się go prowadzi? czy lekko sie go podbija?? tylko prawie 10kg waży, czuć ta wage??

reklama
Mirosia jeśli chodzi o wagę to dla mnie jest lekki stelaż jest aluminiowy a podbija się rewelacyjnie jest dobrze wyważony i żedne krawężniki nam nie straszane:)

Do góry