reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Fajniutki komis, a jakie ładne ceny wózków :-p znam ten komis, bo moi rodzice mają naprzeciwko komisu sklep, no i byłam tam kilka razy u tej kobitki, kupiłam tam wczoraj kilka rzeczy dla Amelki.. hehe, wózeczek też chcę tam zakupić :-) Najardziej podoba mi się ten cemny za 650zł w kwiatki na białym tle..Oglądałam go wczoraj i ma świetne amortyzatory.. nie jest taki sztywny :-) ja co po niektóre wózki..​

reklama
a ja kupiłam sobie płaszcz Hurry w pieknamama.pl ale odesłałam go w ten sam dzień co dostałam, jest po prostu okropny ! taka kołdra! a kolor który dostałam nie ma nic wspólnego ze zdjęciem ech ale to porządny sklep nie było problemów ze zwrotem

Ja jak narazie jestem dosyć szczupła, ale powoli czuję, że niektóre ciuchy mnie uciskają.Mam niewiele ciązówek - ze 3 bluzeczki, sukienkę, dresiki, 2 bezszwowe staniczki a dziś na allegro zamówiłam 3 pasy ciązowe - hurtem :-) i spodenki ocieplane na zimę.

A ja dla maleństwa mam narazie tylko śliczniutką szczoteczkę do ząbków. Razem z M (a razczej bardziej on niż ja) ustaliliśmy, że zakupy zaczniemy po tym jak dowiemy się płci Skarbeńka. Regularnie zaglądam do sklepów z maleńkimi cudeńkami, ale jak narazie wychodzę tylko ze łazami w oczach :sorry: Strasznie ckliwa się zrobiłam....

Ten megasklep dziecko może ma i wszystko ale jest koszmarnie drogi... przynajmniej u nas.

blueberry - cudny śpiworkowy kombinezon i ten drugi też ekstra!

Ekstra zakupy!

blueberry fajne te spiworki

Ja to czasami zajezdzam sobie do Swiata Dziecka. Tam jest doslownie wszystko, tylko ceny sa tez z kosmosu. Wszysto jest z 20- 30% drozsze. Na jakims tam smoczku czy butelce to jest do przezycia ale po co przeplacac za wozek czy fotelik samochodowy...

Zawziecie do konca aukcji siedzialam i kupilam :)

!Bb2gYmwBGk~$(KGrHqQH-EQEquqwi-FJBK)8MNDQ)!~~_12.JPG

!Bb2gelQCGk~$(KGrHqEH-CkEquVK52J+BK)8Mnhr9Q~~_12.JPG

bedzie pasowac do wozka bo jest brazowa i te inne kolorki tez beda pasowac :)

Jest fajna bo z bajerami :) w sklepie trzeba tak od 45 euro w zwyz wydac a ja z przesylka za 17 kupilam :)

Mam taką (pewnie pordróbkę bo polskiej firmy) do swojego wózka, tylko granatowo-czerwono-szarą :-) Ile dałaś?
Znaczy chwilowo jest u moich znajomych razem z wózkiem. Mam nadzieję w dobrym stanie.
Muszę im uświadomić że w lutym muszą sobie kupić inny wózek. Na szczęście ich córeczka będzie miała już prawie roczek to może się zdecydują na lżejszą spacerówkę po prostu.

Edit - a tak z ciekawości... co Ty będziesz robiła od listopada? Bo w tym tempie to w połowie listopada będziesz miała już zupełnie wszystko! ;-) I jeszcze urządzone, ustawione i porozkładane w szafach i komodzie :-D

Ostatnia edycja:
widze ze u niekotrych mam zakupy pelna para. Ja sie w sumie wstrzymuje, bo mam duzo rzeczy po swoim synku i po coreczce mojego brata wiec jak sie dowiem co bedziemy mieli to dopiero zaczne myslec czego mi jeszcze brakuje.
Po za tym pamietam, ze moj synek urodzil sie dosc duzy (4.125kg) i wiekszosc 0-3 lub newborn ciuszkow byla dla niego za mala. To samo bylo z pieluszkami. Ale przyznam ze jak jestem w sklepie z ubraniami dla dzieci to ciezko sie powstrzymac zeby czego nie kupic.

reklama
Wama mam to samo.Chodze czesto do sklepow dzieciecych i z ciezkim sercem wychodze.Tylko ze ja nie mam zadnych ciuszkow,ale czekam na usg.Byle do 29-tego

Do góry