reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
jeszcze sobie taki drugi licytuję, bo tamten się chyba nie nadaje do auta

oebraz_0359.jpg

Ja t wczraj chodziłam za kombinezonem po sklepach, ale nic ciekawego i w dobrej cenie nie znalazłam..za to buszując w secondheandzie znalazłam świetne ciuszki dla malutkiej, no i to co mi się spodobało to kupić musiałam ;-)

1) Spodenki i bluzeczka z NEXTa

2)sweterek taki zwykly na drutach robiony

3) Sweterek z NEXTa

4) Komplecik z welurowy ze śliniaczkiem i niedrapkami

No i sobie kupiłam fajne dresiki szare ciążówki z pasem na brzuś ;-) Zdjęcia nie zrobiłam bo je przeprałam i od razu na dupsko wdziałam :-p

mloda mamusia super ciuszki :-)

ja dzisiaj tez chodzilam po lumpkach i upilam fajne spodenki ogrodniczki z polaru grubse takie nie takie prawie przeswitujace oczywiscie rozpinane miedzy nozkami na zatrzaski i z boku takie niebieskie w sumie to na 3-4 miesiac ale podwinac mozna nogawki i bedzie git :tak: a no i jeszcze kupilam taki puchaty kombinezonik bialy dla dzidziorka maluskiego tak mysle ze go wywioze ze szpitala w tym bo jeszcze chldno bedzi en apoczatku marca takze do wozia akurat ;-) a i jeszcze taki sliczny maly sweterek jak mloda mamuska tylo bialo niebieski i polar z disneya czerwony z tygryskiem na 6-9 miesiecy tak mi sie juz podobal i akurat na jesien juz bedzie :-) szukalam kurteczki i znalazlam fajna ale miala plamke przty kolnierzyku wiec nie kupialm a byla za 9 zl no nic trudno znajdziemy nastepnym razem cos :tak: pozniej w kleje jak zrobie fote brzuszka od razu :-)

W niektórych lumpkach można naprawdę fajne ciuszki znaleźć, a najlepsze jest to, że większość dla noworodków jest prawie wgl nie zniszczona! Ja to prawie codziennie jak mam po drodze na jazdy to wchodzę i to co najładniejsze kupuje :-) Narazie muszę przestać, bo przecież mam już jedną wielką ogromną torbę ciuszków, a nie kupiłam jeszcze wózka, ani łóżeczka..A śłyszałyście może coś o sklepie "Megasklep dziecko"? Megasklep dziecko Byłam tam w niedziele, u nas w Galerii i powiem Wam, że tam jest wszystko, łożeczka, wózki, pościele, nosidełka, zabawki, ubranka..nawet pieluchy tetrowe tu się kupi, majtki ciążowe, biustonosze, wszytko.. No i spodobało mi się łożeczko, kosztuje ok 350-400zł, i do tego fajna komoda jest,za 1300zł.. Ja nie mam zbyt dużo miejsca dla mojego maleństwa, bo wkońcu mieszkamy w kawalerce jeszcze, i myślałam zakupie łóżeczka z wbudowana w tył komodą i na komodzie przewijak..A na internecie nie znalazłam żadnego zdjęcia, żebym mogła Wam pokazać o co chodzi mi dziewczynki, ale może niedługo coś znajdę..

Aaha, zapomniałam :-p Zobaczcie sobie jakie fajne wózeczki są w tym komisie ;-) :-D
www.bobaskomis.pl.tl

reklama
Ekstra komis z wózkami :tak:I nawet widze już taki który mi sie podoba:-D
Ja przed chwila wróciłam z warzywniaka i po drodze byłam w "euro Style" taki lumpek i tyyyyle tam bylo cudnych rzeczy..:szok::-D A ja nie wziełam więcej pieniążków ze soba tylko drobne na kapustkę kiszoną i cebulę:zawstydzona/y:Eh.. ale jutro:cool2::-D

Do góry