reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja karuzele mialam taka dosyc prosta, ale powiem Wam, ze kolezanka miala taka wlasnie jak ta na zdjeciu i tez im baterie zarlo wiec przerobili na prad i wylaczac i wlaczac sie jakos to dalo normalnie - jak facet ma smykalke to cos takiego zrobi :-)

reklama
szukałam na allegro rożka i znalazłam taki, w którym się zakochałam, bo można do niego dokupić pościel i śpiworek (chcę kupić ten pasiasty brązowo-niebieski)

MY-SWEET-BABY rożek 80x80 super * duzo wzorow * (776984771) - Aukcje internetowe Allegro

no i jeszcze taką wanienkę, tylko nie wiem czy jet sens dawać za wanienkę 100 zł

FISHER PRICE - wanienka Rainforest (773267046) - Aukcje internetowe Allegro
Rożek świetny:tak: tez mi się podoba:tak: Co do wanienki myślę, że płaci się za bajery przy niej. Nie opłaca się:-p My to mamy taką wielką kwadratowa miske w której ja się kąpię więc bedziemy chyba w tej naszej ogromniastej misce kąpac :tak::-)

ja karuzele mialam taka dosyc prosta, ale powiem Wam, ze kolezanka miala taka wlasnie jak ta na zdjeciu i tez im baterie zarlo wiec przerobili na prad i wylaczac i wlaczac sie jakos to dalo normalnie - jak facet ma smykalke to cos takiego zrobi :-)
My kupiliśmy baterie akumulatorki 2500mAh i korektorki do rozmiaru R20 i nie było problemów...

No to ja chyba tez rusze z zakupami :-) Pochwalilam sie juz na głównym watku ale pochwale sie i tutaj ze bede miala dziewczynke :) wiec przeciez nie bede jej ubierac jedynie w chlopiece ubranka po Bartku :laugh2:

A ja sobie kupilam 3 pary spodni jeans i 2 bluzie w lumku i zaplacilam 50$.Wszystko jak nowe,a za pare spodni w sklepie musialabym zaplacic kolo 40$ wiec jestem happy bo nie dosc ze wszystko firmowe to gatunkowo tez swietnie sie czuje.Juz sie pierze i zaraz do suszarki i wieczorkiem juz moge paradowac.
Musze sobie kupic jeszcze leginsy i z 2 tuniki bo tam nie bylo nic fajnego i narazie wystarczy.Mierzylam kurtke zimowa i plaszczyk i narazie beda ok bo byly troszke szersze.Butki tez mam wiec teraz tylko zakupki dla dzidzi po usg

Ja sobie kupiłam 2 pary legginsów i zamierzam w nich przechodzić całą zimę ;-). Mam oprócz tego kilka par spodni ciążowych, ale takich raczej eleganckich do pracy, a nie zawsze mi się chce tak ubierać. Oprócz tego mam chyba 5 tunik, więc powinno wystarczyć. Jeszcze mnie czeka zakup biustonosza do karmienia, a że chcę porządny kupić, to wydatek będzie spory - ok 150 zł.

Mój m też przerobił tą naszą na zasilacz, ale ja się trochę jednak boję takich wynalazków ;-)

Chwalę się pierwszym zakupem:

766359025

reklama
Ja poluje na spodnie z pasem, te moje które są ciążowe ale pod brzuch strasznie mnie wkurzają, zjeżdżają mi z tyłka. A poza tym wydaje mi się że takie spodnie z pasem to można nosić jeszcze po porodzie gdy brzuch jest duży.

U mnie leginsy odpadają , wyglądałabym jak pasztetowa:realmad:
Na szczęście mam dwa pasy ciążowe , które mnie ratują.

Kupiłam sobie biustonosz w jednym takim sklepie internetowym, rozmiarem chwalić się nie będę bo masakra:crazy:, w sklepach noramlnych takich rozmiarów czywiście nie ma. Zobaczymy czy będzie dobry:confused2:

Do góry