reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

moniSkaBe ceny sa bez przesylki a przesylka to albo 1,65 euro :) lub 3,90 jest wtedy ubezpieczona paczka a jesli chodzi o duze rzeczy jak np.maxi -cosi to trzeba 7 euro liczyc :)
w porownianiu z nowymi cenami i tak sie oplaca :)

reklama
A no widzisz - to dobrze mówiłam że w tym samym sklepie buszowałyśmy :-D
Zaraz wstawię swoje zakupki dzidziowe. Nie tylko z soboty ;-)

Wszystko razem:
DSC01359_500x375.jpg

i osobno, z bliska:
DSC01362_500x375.jpg

DSC01363_500x375.jpg

DSC01364_500x375.jpg

DSC01368_500x375.jpg

DSC01371_500x375.jpg

Pościel jest odrobinę mniejsza niż mam kołderkę ale myślę że się zmieści, a kocyk jakiś na pewno dopasuję :tak:
DSC01369_500x375.jpg

DSC01370_500x375.jpg

AsiaKC wszystko prześliczne, pajacyki pasiaste rewelacyjne, w takich super wygląda dzieciaczek, fajny fason mają :)

I body w kopertkę zapinane, nie widziałam takich wcześniej!! Na pewno super się sprawdzą dla niemowlaczka.

Body takie uwielbiam. Najczęściej kupuję w Auchan - rzadko są gdzie indziej. Czasem na allegro mają te sklepy z polskimi bawełnianyi śpioszkami. Nie przepadam za zakładaniem noworodkowi ciuszków przez głowę... Przynamniej w najpierwszym okresie - potem maluszek już jest sztywniejszy to lepiej mi się go telepie ;-)

A pasiaczki wysycone mnie zachwyciły - tylko dlatego je kupiłam :-D

reklama
Asia KC mnie też urzekły te twoje pajacyki w paseczki, przeeeeśliczne!

Ja na razie nie miałam możliwości wyjść na "dzidziolkowe" zakupy, ale w zeszłym roku dużo takich ubranek córci kol. kupiłam właśnie w Auchanie i Realu. Na prawdę są dobre gatunkowo i przede wszystkim niedrogie.

Do góry