reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja juz ciuchowe zakupy sobie daruje. Teraz przejde do troszke innych zakupow :-)
przeciez kurka musze kupic wszystko, bo to pierwsza dzidzia.

mam nadzieje ze niedlugo przyjda moje pieniazki za 2 miesiace z ZUSu to poszaleje ;-)

strasznie mi sie podobaja takie nasycone kolory ciuszkow :-D:-D

reklama
przepiękne macie wyprawki, a pasiaczki rewelka!
Ja też już troszkę mam, ale kupuję stopniowo żeby nie zbankrutować. A jak myślicie że to duży wydatek to pomyślcie sobie że są takie mamy (jak ja) które muszą zaopatrzyć w ubranka swoje podwójne szcześcia!

Ciesze się że Wam się podobają :-)
W tym sklepie sporo pięknych ciuszków - te są wygrzebane z kosza - próbki tzw. Jest troszkę przecenionych (do zniesienia - body za 13-15 zł, śpioszki ok 15tu). Ale ceny normalne już takie sobie :eek:

Za bluzę dla 5latka bez przeceny życzą sobie "tylko" 93zł :szok: Po przecenie 45...

A ja przygotowuwałam moje rzeczy do prania i przy okazji postanowiłam w końcu porobić obiecane fotki. Tylko się nie przestraszcie, bo będzie w paru postach :D
Przede wszystkim okazało się, ze jak wrzuciłam do pralki śpiworek i rożek
1.jpg oraz wszystkie reczniczki, kocyki, pieluszki 2.jpg to na nic więcej nie starczyło miejsca :D Właśnie się piorą.
Tak mniej więcej wyglądają ciuszki wszystkie razem: 3.jpg

a teraz będzie trochę szczegółów: 4.jpg5.jpg

Oraz ostatnia:
16.jpg
buciczki, rękawiczki, czapeczki:
17.jpg
czapusie i skarpetusie:
19.jpg
oraz nosidełko:
19.jpg

To by było mniej więcej tyle :-D

Załączniki

• 18.jpg
    18.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 27
Agniesiak85 wózek super, miała go właśnie moja koleżanka, nie raz miałam okazję go prowadzić, leciutki, zwinny i za taka cenę bardzo ładnie się prezentuje. My się zdecydowaliśmy na wózek tej firmy tylko ten z małymi kółkami z przodu Espiro vector 4 air,w turkusie

VECTOR 4 AIR Espiro +Fotelik +Śpiworek!!! (786828365) - Aukcje internetowe Allegro

Nas tez wydatek ominie, bo wózio kupują nam rodzice na spółkę:-)

POzdrawiam
Świetnie, że dobry ten wózeczek:) Znaczy, że dobry wybór:) my fotelik oodzielnie kupimy do samochodu tylko.:tak:
Dziewczyny świetne ciuszki :) Chyba zaraz sama polecę do lumpka poszperac :)

wow!!!!!:szok: mag ale fajnie duzo ciuszkow :-) ja jestem ciekawa czy jak pojade do tesciowej pierwszy raz ja bede widziala na oczy czy cos dostanie antos od niej .... hmmm moze cos kupila albo na drutach zrobila :-) uwielbiam reczne robutki dla dzidziolkow sa przeslodkie normalnie :tak:;-)

reklama
wow!!!!!:szok: mag ale fajnie duzo ciuszkow :-) ja jestem ciekawa czy jak pojade do tesciowej pierwszy raz ja bede widziala na oczy czy cos dostanie antos od niej .... hmmm moze cos kupila albo na drutach zrobila :-) uwielbiam reczne robutki dla dzidziolkow sa przeslodkie normalnie :tak:;-)
Nam babcia M szyje pościel do łóżeczka dla bobaska:) Ma super materiał taką flanelkę :D Ah.. nie mogę się doczekac kiedy będzie gotowa:)

Do góry