reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
a ja kupiłam sobie na zimę taką kurtkę, tylko, że czarną.
mam nadzieję, że uda mi sie foto wstawić...
ten pasek na dole jest super, bo jak sciągnę go bardziej, to mam lużniej na brzuchu ;-)

Załączniki

• 07017277_M.jpg
    07017277_M.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 28
a ja nawet nie wiedzialam, ze jest taki sklep w Factory :-)
ja jestem uzalezniona od grzebania, takze moje ciuszki dla maluszka rowniez byly wygrzebane :-)
swoja droga fajny sklepik, tylko troszke ciasny :-)

znowu dzisiaj wygrzebalam Niuniowi conieco :-) za wszystkie ciuszki zaplacilam 37 zł i za kocyk 20 zł :-)

A ja kupilam to uzadzenie i zeby juz sie nie denerwowac tak jak wczoraj bede mogla w domku posluchac serduszka dziecka :)

!BdH4cpgB2k~$(KGrHqQH-EQEquqwi-FJBK3f7swujQ~~_12.JPG

i jeszcze to :)
!Bc8UUIQB2k~$(KGrHqUH-CUEqvgeUTkVBK2)3vHt(!~~_12.JPG

Za 1,50 euro :)

!Bc4vNU!!2k~$(KGrHqQH-DQEquqkRDf5BK2gDmFqmw~~_12.JPG

Za 4 euro :)
Czekam az przyjdzie :)

A teraz poluje na to :))

!Bc9jK4gBGk~$(KGrHqQH-EIEquwH0Ve!BK20y6YSGQ~~_12.JPG

i juz uciekam od kompa bo zbankrutuje :)

a jeszcze tesciowa mi dala reklamowke ciuszkow od kogos tam dostala :) i dostalismy od tesciowej dzisiaj lozeczko to takie podrozne :) jak nowe :))
tylko M krzyczy zeby nie rozkladac :( i w kartonie stoi :(
Ale jak juz bedzie po remoncie calkowicie to je zbuduje a od marca bedzie w salonie stalo i tam dzidzia bedzie sie pozniej bawic :)

reklama
Do góry