reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

wow!!!!!:szok: mag ale fajnie duzo ciuszkow :-) ja jestem ciekawa czy jak pojade do tesciowej pierwszy raz ja bede widziala na oczy czy cos dostanie antos od niej .... hmmm moze cos kupila albo na drutach zrobila :-) uwielbiam reczne robutki dla dzidziolkow sa przeslodkie normalnie :tak:;-)

A najlepsze jest to, ze z całej tej wyprawki kupiliśmy chyba z 5 rzeczy :D Reszta to od szwagierki po jej synku i prezenty od teściowej. Pościel kupimy jak już nabędziemy łóżeczko. chociaż aktualnie teściowa chce nam kupić łózeczko i mój tatuś też, więc chyba stanie na tym, że jedno kupi łózeczko,a drugie pościel i wszelkie dodatki do niego. Poza tym wózki, wanienki, foteliki samochodowe... to też już wszystko czeka, tylko poupchane po rodzinie, bo u nas nie ma miejsca :D

reklama
dziewczyny swietne zakupy.

mag super ciuszki, czyli wszystk ojuz masz ;-)

Ja wczoraj rzucilam okiem na to co mam w piwnicy no i dla dziewczynki 0-3mc nie mam w sumie nic, za to dla chlopca mam wszystko.

oto efekty poszukiwan spiochow.. :-)

29pq79d.jpg

28jfm8n.jpg

dziewczyny swietne zakupy.

mag super ciuszki, czyli wszystk ojuz masz ;-)

Ja wczoraj rzucilam okiem na to co mam w piwnicy no i dla dziewczynki 0-3mc nie mam w sumie nic, za to dla chlopca mam wszystko.

Jak masz dla chłopca to i dla dziewczynki chyba też? Kto powiedział ze dziewczynki nie moga chodzić w "męskich" niebieskich śpiochach? :-D

Mag - super ciuszki! Wyprawka kompletna widzie, teraz pozostało czekać 4,5 miesiąca i mozna rodzić ;-)

Jak masz dla chłopca to i dla dziewczynki chyba też? Kto powiedział ze dziewczynki nie moga chodzić w "męskich" niebieskich śpiochach? :-D

Mag - super ciuszki! Wyprawka kompletna widzie, teraz pozostało czekać 4,5 miesiąca i mozna rodzić ;-)

Dokładnie :-D Wiecie, że po tym praniu pachnie u mnie noworodkiem? :-D Oczywiście żartuję, ale to zapach, który od zawsze mi się kojarzył z dzidziusiami, a to po prostu dziecięcy proszek do prania :-D

To do kolorów, to ja nie lubię za bardzo tego rozgraniczania na różowe dla dziewczynek, a niebieskie dla chłopców. Mam ubranka we wszystkich kolorach i na pewno Dzidziolek będzie je nosił bez względu na to czy okaże się chłopczykiem czy dziewczynką. Oczywiście mówię tu tylko o kolorach, zeby nie było :-D

reklama
a ja dzisiaj dostalam przesylke z allegro z ciuszkami do wyprawki szpitalnej.
zostanie mi tylko kupno czapeczki i kocyka i reczniczka.:-)

od razu musze pochwalic sprzedawce, bo swietne tkaniny i nadruki.

oto rozmiary 56:
2vtwgwl.jpg

i36tly.jpg

a tu 62:
14wvdog.jpg

15e9649.jpg

Do góry