reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

My jakiś specjalnych planów co do prezentu nie mamy, ale teraz urządzamy małemu plac zabaw na ogrodzie więc to pewnie będzie nasz prezent.

Dziewczyny a możecie polecić jakiś krem przeciwsłoneczny? Mam z zeszłego roku z ziajki, ale on się źle wchłania i ogólnie to nie jestem z niego zadowolona.

reklama
ramari mamy obecnie nivea z filtrem 30, rok temu mieliśmy mustela bebe z filtrem 50 - są porównywalne. Z tego co się orientuję to wszystkie kosmetyki słoneczne kiepsko się wchłaniają.

Dzięki kobiety za pomysły :)
I odpowiedzi :) zawsze można liczyć na Was.
Jedziemy na mega fajna wycieczkę z dziecmi w końcu :)
A po za tym basen dostaną :)0

ja mam krem z NIVEA i tez nie narzekam :-)
A co do aut z Wadera to starszy moj synek dostal od dziakdow ta mega wywrotke jak mial rok i bardzo ja lubi. no ale niestety zajmuje sporo miejsca...

reklama
Do góry