reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dzieki za podpowiedzi :-)
Chyba faktycznie zdecydujemy sie na lekka spacerowke. Auto mamy duze, wiec nie o gabaryty chodzi. Ale faktycznie jak Al juz sie rozkreci z chodzeniem, to wozek bedzie dodatkiem :-)
Dzis moze pojedziemy cos poogladac.

Znalazlam 2, ktore mi sie podobaja:
http://www.argos.ie/static/Product/...42/c_3/4|cat_14417542|Pushchairs|14417543.htm

http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3764099.htm

Co myslicie?? Tylko ten drugi sie chyba nie sklada jak parasolka, a ja innego nie chce, bo bylby podobny do obecnego...

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki a powiedzcie mi co kupujecie dzieciom na dzień dziecka bo mi już pomysłów brak :( a może macie jakies ciekawe zestawy do piasku?

własnie dzis sobie przypomniałam o Dniu Dziecka. zero pomysłów :-(
do piasku mamy piaskownicę ;-) i spatdandowy zestaw wiaderko, foremki, łopatki, konewka.

Co do zestawów do piasku to wader ma fajne z wywrotkami:-)A na dzień dziecka chyba kupimy aparaf fotograficzny fp bo Młody bardzo lubi ten nasz prawdziwy:-)Chyba, że znacie inne fajne?

to ja mam troche inne podejscie dotyczace wozka :-) Taka typowa lekka spacerowke (Coneco joker) to kupilam starszemu synkowi jak mial tak blizej 2 lat (no - tak z rok i 8-9 miesiecy). Do tej pory jednak spal na spacerze wiec musial miec wozek rozkladany na plasko no i dosyc wygodny. zima tez malutka spacerowka sie nie sprawdza - dziecko dlugiego dystansu w sniegu nie przejdzie, wozek musi byc dosyc zabudowany i nie plytki zeby sie dziecko w kombinezonie zimowym zmiescilo.

Adas wozki odziedziczyl po Jasku (urodziny w maju wiec tez wiosenny).

mamy:

• Mutsy Urban Rider (uwielbiam go i sprzedac mi szkoda choc wiem ze jzu na zime bedzie spacerowka za mala dla Adasia chyba, choc Jas majac 1,5 roku w niej jezdzil jeszcze spokojnie.
  • Hauck Shopper - zadne cudo jesli chodzi o prowadzenie ale spelnia swoja role i w bagazniku zajmuje mniej miejsca niz Mutsy no i wiem ze na zime bedzie ok bo jest dosyc duzy.
  • Coneco Joker - ten o ktorym pisalam na poczatku - dla Jaska to byl trzeci wozek ,uzywany przez jakies tak gdzies do 2,5 lat. Zaczelismy uzytkowanie przed 2 urodzinami - jzu dobrze chdozil ale nie na dlugie dystanse jeszcze. No ale jzu nie spal w wozku wiec to mogla byc taka leciutka spaceorwka z nierozkladanym oparciem
Jasne ze sa rozne dzieci i niektore jzu w wieku 1,5 roku rezygnuja z wozka, jednak leciutki wozek sie przyda choc ja nasz Coneco raczej wyjme z piwnicy niepredko.

A na Dzien Dziecka to jakis symboliczny drobiazg raczej u nas bedzie, chco pomyslow mi brak...

reklama
Do góry