reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
nie wiem, jak to jest, że ja nie mogę stron www :-(
nasze sandałki to Pablosky białe z zakrytymi paluszkami.

Mamuski doradzcie mi jakas dobra spacerowke, oczywiscie do dostania u mnie na wyspie ;)
Myslalam o Maclarenie ktoryms, ale mi sie nie podobaja te malutkie koleczka... Wlasciwie to po co nam taki wozek sie zastanawiam... ten nasz sie swietnie sprawdza...

A Wy czemu zmieniacie na typowe spacerowki? Oczywiscie, ze sa lzejsze i mniej miejsca zabieraja to rozumiem, ale sa jeszcze jakies inne wzgledy??? Tak sie zastanawiam ;-)

Tabasia tylko ze wzgledu na wielkosc zmienilismy wozek, jak kupowalam 3w1 to nie pomyslalam jak bede bude wozila w moim yarisie (i tak wozilam na przednim siedzeniu, bo sie nie miescila w bagazniku razem z rama :(), a teraz mamy mamas&papas, moze nie jest najmniejsza spacerowka, ale sklada sie na malutka
Mamas and Papas O-ZON Pushchair in Two Tone Grey New! | eBay UK
ale myslalam np nad cybexem (ajentka chyba ma podobny), ale ze wzgledu na dlugosc po zlozeniu odpadla
Cybex Callisto Pushchair - Stone - Callisto - Mamas & Papas

Tabasia, my kupiliśmy głownie ze względu na podróze samolotem. teraz lekką spacerówkę wozimy w aucie cały czas i super jest, jak trzeba iść do dunnesa czy coś ;-) na spacery piechotą bierzemy duży wózek, bez porównania lepszy :-)
my mamy Silver Cross Poppy Sport (mogę sie mylić w nazwie, ale jak mówiłam wózek jest w aucie i nie mam jak sprawdzić). rozkłada sie na płasko, więc na Majorce Ol normalnie spała na spacerach.

reklama
Do góry