reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
nie wiem, jak to jest, że ja nie mogę stron www :-(
nasze sandałki to Pablosky białe z zakrytymi paluszkami.

Mamuski doradzcie mi jakas dobra spacerowke, oczywiscie do dostania u mnie na wyspie ;)
Myslalam o Maclarenie ktoryms, ale mi sie nie podobaja te malutkie koleczka... Wlasciwie to po co nam taki wozek sie zastanawiam... ten nasz sie swietnie sprawdza...

A Wy czemu zmieniacie na typowe spacerowki? Oczywiscie, ze sa lzejsze i mniej miejsca zabieraja to rozumiem, ale sa jeszcze jakies inne wzgledy??? Tak sie zastanawiam ;-)

Tabasia tylko ze wzgledu na wielkosc zmienilismy wozek, jak kupowalam 3w1 to nie pomyslalam jak bede bude wozila w moim yarisie (i tak wozilam na przednim siedzeniu, bo sie nie miescila w bagazniku razem z rama :(), a teraz mamy mamas&papas, moze nie jest najmniejsza spacerowka, ale sklada sie na malutka
Mamas and Papas O-ZON Pushchair in Two Tone Grey New! | eBay UK
ale myslalam np nad cybexem (ajentka chyba ma podobny), ale ze wzgledu na dlugosc po zlozeniu odpadla
Cybex Callisto Pushchair - Stone - Callisto - Mamas & Papas

Tabasia, my kupiliśmy głownie ze względu na podróze samolotem. teraz lekką spacerówkę wozimy w aucie cały czas i super jest, jak trzeba iść do dunnesa czy coś ;-) na spacery piechotą bierzemy duży wózek, bez porównania lepszy :-)
my mamy Silver Cross Poppy Sport (mogę sie mylić w nazwie, ale jak mówiłam wózek jest w aucie i nie mam jak sprawdzić). rozkłada sie na płasko, więc na Majorce Ol normalnie spała na spacerach.

reklama
Do góry