reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

krem mam nivea i nie narzekam

natomiast na dzień dziecka to Pola basen od dziadków a od nas jakąś symboliczną pierdółkę - Julka nie wiem :(

reklama
mamy wywrotkę wadera i jest super:-)

też o tym myslę:-)
my mamy taka wywrotke i Pawełek do niej włazi i czesto konczy sie to upadkiem.
ja mam krem z NIVEA i tez nie narzekam :-)
A co do aut z Wadera to starszy moj synek dostal od dziakdow ta mega wywrotke jak mial rok i bardzo ja lubi. no ale niestety zajmuje sporo miejsca...
no miejsca to zajmuje sporo... ja mam jeszcze wieksza... dluga prawie na metr.

Takie sandałki Bartusiowi kupiłam:)

Załączniki

• DSC02154.jpg
    DSC02154.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 115
Drogie Panie,
donoszę, że w H&M od wczoraj wyprzedaże -dla chłopców średnie, ale można coś wyłapać. za to dla dziewczynek - rewelacja.
kappahl też na promo- jak kupisz dwie rzeczy na dziecięcym za tańszą nie płacisz
w 5-10-15 też się zaczęły wyprzedaże, ale jak dla mnie i jakośći ceny średnie
zara rusza 24.06
ahhh, jak lubię czas wyprzedaży
pozdrowienia dla wszystkich zakupoholiczek:)

alex dzięki za info;-)dawno Cię nie było - witaj!

Dziecko - Promocja Wiosna-Lato 2011 - Promocja Wiosna-Lato 2011 - 3 Suisses może ktoś skorzysta:-)

do pracy wróciłam na cały etat,do tego ciągnę dalej dodatkową fuchę w postaci kuratorstwa to i czasu mniej. ale miło mi, że pamiętasz:)
a skoro na zakupowym to dodam jeszcze, że w reserved też już wyprzedaż-a tam super kurtki dla chłopców
a w biedronie fajnie zestawy do piachu z wadera za 9,90

reklama
No tak wiadomo, obowiązków więcej to i czasu brak.

To ja się pochwalę, że zestaw do piachu mamy z taiego sklepu "wszystko za 5zł" i jest git:-)

Do góry