reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

sory za post pod postem, ale inaczej nikt by pewnie nie zauważył;-) W reserved wyprzedaże!Kupiłam kalosze dla Franka przecenione z 49 na 19zł!:-)Dodam, że oglądałam też w ccc i coccodrillo i było tu i tu za 49zł!Natomiast w ccc kupiłam coś a la crocsy za 16zł!:-)Słodko w nich Franek wygląda:-)

reklama
Ja byłam na zakupach w sobotę. Co prawda w Reserved znalazłam tylko 1 fajną bluzeczkę na małą, ale to tylko dlatego że jest drobniutka. Natomiast w H&M kupiłam jej troszkę ubranek.Kilka przecenionych bluzek, za które zapłaciłam po 10 zł :)) Grosze a ubranka piękne :D

Ostatnia edycja:
w tesco wyprzedaż ubranek dziecięcych, dla dziewczynek większy wybór i fajne ceny,
dla maluszków też sporo, np. 5-pak bodziaków za 25zł
a w h&m do jutra promo - jak kupisz 3 rzeczy przecenione za najtańszą nie płacisz

Dziewczyny, powiedzcie mi prosze , czy sa w Polsce takie spiworki do wozka (na zime) dla tak duzych dzieci jak nasze?
Chodzi mi o cos takiego:
Welcome to Voksi
wsrod nich, sa spiworki dla dzieci do lat 3.
Nie chodzi mi konkretnie o ta firma (cena tego to ok 1000zl), ale moze cos podobnego...

reklama
Do góry