reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Żyrafka jest prześwietna! :-):tak:
Co do śpiochów i kaftaników, cena nie ważna.. Chodzi o to by były wykonane one z bawełny.. Bo ciuszek bawełniany zakładasz na gołą skórkę, a dopiero na bawełniany kaftanik czy śpiochy zakładasz ciuszki welurowe, czy z jakiegoś innego materiału.. ja postanowiłam ciuszki bawełniane zamawiac z www.agagu.pl . Nie pamiętam która, ale napewno któraś z dziewczyn mi pokazała tę stronkę.. I naprawdę fajne ceny mają.. No i każdego dnia jest promocja na jakieś śpioszki czy cuś... Więc nawet się opłaca!

reklama
Agniesiak85 przynajmniej z ciuszkami będę miała spokój później:-D jak każdy coś kupił to sama nie musiałam wydawać fortuny:-p
teraz to z ciuszków to tylko kupić jakieś 5 par śpiochów, i kilka kaftaników, i mam dzidzie ubraną na 2-3 miesiące..przecież wiadomo, że jak się dzidzia urodzi to będziemy już z nia na zakupki jeździć :tak::-) No i jeszcze jakąś jedną ładną sukienusie kupię do lekarza, czy w gości, i mam, zostało mi tylko kupić wózek, łóżeczko, wszystko do łóżeczka, i kosmetyki dla malutkiej..

Dziewczyny-bombowe ciuszki macie Żyrafa rewelacyjna:) Tak pomyślalm, że faktycznie w ciuchlandac mozna fajniutkie rzeczy dla dzieci wynaleźć. Czemu na to nie wpadlam sama? Jak juz będe znala plec to sama tez poszukam.ym bardziej ze pierwsza córa urodzila sie paxdzierniku więc tak czy siak drugi dzieicczek minie sie rozmiarowo z jej ubrankami.
Kamikaa-ja tez mam taka poduche tylko bardziej "napompowaną" tj. nabitą.
Młoda Mamausia- w szoku jestem. Ale się zaopatrzyłaś!

Ja dzisiaj robilam nalesniki po meksykańsku. Do tego kiszona kapustkę więc obiad jest, a raczej byl bo juz zjedzony prawie cały:)

!Bcmg6i!BGk~$(KGrHqYH-D!Eqv(VDE8IBK1MJElrI!~~_12.JPG

Jak wam sie podoba taki kocyk ? mozna uzywac jako kocyk normalnie i jako takie zwiniatko dla dziecka :) moze mi sie uda kupic :)
!Bcmg9cg!2k~$(KGrHqUH-CcEqv,bI5wTBK1MJLi2v!~~_12.JPG

A to wlasnie przyszlo :)
!BbzkPp!BGk~$(KGrHqEOKjsEq4D8,J3-BK)w8ZoFZ!~~_12.JPG

a to moja pompka teraz tylko do marca i bedzie mleczko :)

!Bbrdbyw!Wk~$(KGrHqIH-CwEquPpfn0oBK)KSb3Pdw~~_12.JPG

A to przyszlo dla ninuni :)
!Bbp(MNgBmk~$(KGrHqMOKjcEq4-OejQjBKw9JzRy2Q~~_12.GIF

!Bb+Lz4wBWk~$(KGrHqUOKjMEq5RRLe9mBKyiQ)Fgow~~_12.JPG

Tesciowa krzyczy zeby juz nie kupowac ale nie moge sie oprzec a potem jak niunia wyrosnie to szybko w e-bay posprzedaje i nowe wieksze pokupuje :)

a tego oczekuje w przyszlym tygodniu kupilam paczke 35 rzeczy za 25,90 z przesylka :) chyba sie oplacalo :)
Podobno H&M
ZARA itd :)

!BcTCdOQ!mk~$(KGrHqIH-DYEqtnGT!pgBKz4E!70sg~~_12.JPG

!BcSy9fQBGk~$(KGrHqMOKicEq2g8ui2nBKz3UP79tg~~_12.JPG

!BcTD3h!!mk~$(KGrHqQH-E!Eque2ByyhBKz4IKZSQg~~_12.JPG

!BcSzUew!mk~$(KGrHqEOKisEq4LZ-27RBKz3VW3dOg~~_12.JPG

!BcSz09w!Wk~$(KGrHqYOKkIEq4umLUERBKz3W5jmIg~~_12.JPG

I koniec jak narazie :)
Jeszcze czekam na paczke gdzie 11 rzeczy za 1 euro kupilam :) moze jutro bedzie :)

reklama
Do góry