reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Właśnie z Ł wyliczaliśmy i rozpisywaliśmy ile i jakich ciuszków mamy, żeby wiedzieć co dokupić... Nie wystraszcie się jak zobaczycie tą listę pt. :"CO już mam"

1)Body z krótkim rękawkiem : 10szt
2)Body na ramiączkach : 1szt
3)Body z długim rękawkiem : 1szt
4)Okrycie z kapturkiem : 1szt
5)Skarpetki : 2szt
6)Niedrapki : 1szt
7)Komplecik dresik (Bluza z kapturkiem + Spodenki) : 1kmpl
8)Komplecik (Koszulka + Spodenki) : 1kmpl
9)Spodenki : 5szt
10)Półśpiochy : 1szt
11)Pajacyki : 11szt
12)Komplecik welurowy (Śliniak + Bluzeczka + Spodenki) : 1kmpl
13)Koszulki z długim rękawem : 16szt
14)Koszulki z krótkim rękawem : 7szt
15)Sweterki : 8szt
16)Bluzy (Kangurka z kapturem) : 1szt
17)Sukienki : 2szt
18)Ocieplacz (Bezrękawnik) : 1szt
19)Kombinezon : 2szt
20)Czapeczki bez sznureczka pod szyję : 4szt
21)Czapeczki ze sznureczkiem bawełniane : 1szt
22)Komplecik (Czapeczka + buciki) : 1kmpl
23)Buciki : 4pary
24)Śliniaczki : 2szt
25)Kaftaniki bawełniane : 0szt
26)Śpiochy bawełniane : 0szt

Są to rozmiary 56-62-68

Dzięki takiej liście wiem dokładnie co muszę kupić, a czego nie, bo mam za dużo :-p hehe

a oto taki komplecik dostal nasz Pawełek wczoraj . :-)
tylko bluza jest brazowa, nie czarna

2iupylf.jpg

reklama
A ja do dzis nalezalam do tych co czekaja z zakupami,ale poszlam do lumpka popatrzec za czyms dla siebie i razem z corcia wyszlysmy z tym:
super ciuszki, słodkie :-)
Właśnie z Ł wyliczaliśmy i rozpisywaliśmy ile i jakich ciuszków mamy, żeby wiedzieć co dokupić... Nie wystraszcie się jak zobaczycie tą listę pt. :"CO już mam"

jaaaaaaaak duuużo już masz :szok:, no gratuluję :tak:,
ja wciąż nic :eek: chyba jakaś taka beztroska jestem :-p
a oto taki komplecik dostal nasz Pawełek wczoraj . :-)
tylko bluza jest brazowa, nie czarna
miluchne, aż chce się dotknąć,
lubię takie miłe w dotyku mięciuśkie ciuszki :-D

Do góry