reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dzięki dziewuszki za informacje:tak: No to muszę stawiac na bodziaki i pajacyki:-)
Własnie dostałam od jednej babeczki dwa linki :)
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79409,1326220.html
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79409,5122252.html

WIELKIE DZIĘKI :tak::-):-)
za te linki, ja taka zielona jestem w sprawach dzieci, a tam fajnie tak jak "krowie na drodze" wytłumaczone co i jak :-D:tak:
super, w końcu wiem, co to śpiochy bo do teraz nie wiedziałam hehehe :-D

reklama
no oto one zapomnialam wkleic :-)

Załączniki

• ciuszkz.JPG
    ciuszkz.JPG
    46,2 KB · Wyświetleń: 50
  • ciuszki2.JPG
    ciuszki2.JPG
    26,8 KB · Wyświetleń: 46
  • ciuszki.JPG
    ciuszki.JPG
    28,2 KB · Wyświetleń: 52
śliczne:) ja juz od 2 tygodni pasjami ogladam allegro i ebay (uk,us, fr) :laugh2: najchetniej t:laugh2: kupilabym wszytsko jak leci..ale nie mam szafki jeszcze zadnej odpowiedniej wiec sobie poczekam..ale ledwo rade daje:) moim najwiekszym problemem jednak jest na jaki kolor wymalowac pokoj małej.....w castoramie i innych praktikerach nie zadowalal mnie zaden:-p

jej ja to bym tyle rzeczy nakupowala ale chyba bank bym musiala obrobic :-D:-) ty moze to jest mysl !!:-Dhaha;-)
ja mojemu dzidziowi jak juz bedziemy mieli wlasny domek czy mieszkanie namaluje na jednej scianie scenke z kubusia puchatka a na reszcie scian nie wiem moze na jednej blekitny na drugiej pistacjowy a na trzeciej nie wiem jaki ale sie zobaczy o na trzeciej postawie meble i nie bedzie widac i na jakis sie pomaluje :-p ale bym juz chciala miec wlasna chatke a nie wynajmowac zawsze to na swoje idzie i mozna robic w domu cosie chce a tak to lipa... ehh chyba jeszcze z rok czy dwa musze czekac az znajde prace po acierzynskim bo moze wieksza zdolnosc kredytowa dadza jak beziemyw e dwojke brac niz jak moj maz tylko... ale juz sie doczekac nie moge...w ogole to wole ten 1000 zl placic za rate niz dawac obcym ludziom za mieszkanie noa le coz taka dola narazie

wiem o czym mowisz.. w pierwszej ciazy tez wynajmowalismy i to kawalerke..ponad 1000 wychodzilo:/// no ale sobie na scianie nie moglam zrobic np...no nie wiem...pawiego ogona:D tak czy inaczej kiedy moj synek , julek, skonczyl rok kupilismy swoje..rata jest mega..ale nie wieksza niz oplata za kawalerke..a mieszkanie ma 3 pokoje..z czego zawsze jeden byl TYLKO I WYLACZNIE DLA MNIE:cool: moje pianinko, moje ksiazki biurko itd..teraz bede mej córce wspanialej ustapic :)))

no moj maz jak wyhaczyl ta zyrafe to az zadzwonil czy moze kupic bo jest przepiekna haha :-)

a Kalinka kurcze fajne imie dla dziewczynki :-) mi sie marcysia i marika bardzo podoba ale mojemu mezowi niet... ale problem z glowy bo chlpak bedzie ;-) a no co do rat kredytu to sa wielkie ale przynajmniej placis na swoje i za swoje a nie komus do kieszeni i to jest plusem :tak:

reklama
no wygladaja dobrze, 100% bawelna jest, wiec powinno byc ok. ja przegladalam sobie ebaya i co jest niesamowite to ceny tak...za 2 funty moge kupic jakies 15 body i 5 par pizamek albo jeszcze lepiej czsami sie trafi..no i wiekszasc markowe wiec nie ma sie co obawiac o jakos, tak sadze:-( nawet z przesykla wychodzi tanio no bo 7 funtow=40 zl za tyle ubranek to nie jest duzo naprawde..chyba sie skusze...za jakis czas:D

Do góry